Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító Ózdra

Távirányító bolt Ózd

A HDPlanet.eu célja, hogy egész Magyarországon elérhetővé tegye távirányító kínálatát. Nincs ez másképp Borsod-Abaúj-Zemplén megye, illetve Ózd lakosaival sem, így ha Ön innen látogat meg minket, a következő 3 azonnali előnyt kínáljuk Önnek:

1. új távirányítóját akár már a következő munkanap használhatja is

2. áraink jóval alacsonyabbak, mint a bolti árak

3. egy év garanciát adunk minden megrendelt távirányítóra

 

Törött, nem működő vagy elveszett távirányító? Ön jó helyen jár!

Nincs is annál idegesítőbb, amikor a jól megszokott távirányító valamiért nem működik, vagy elveszik. A modern tévéket kész rémálom kézzel kapcsolgatni, egyes típusok pedig ezt lehetővé sem teszik.

Ha Ön is hasonló cipőben jár, kérjük, olvassa végig az alábbi tájékoztatót! Hasznos tanácsokat és tudnivalókat gyűjtöttünk össze a távirányítókról és a távirányító vásárlásról, illetve elmondjuk, hogyan kaphatja meg új eszközét a lehető legrövidebb idő alatt.

Ön azonnal használatba veheti fejlett távirányítókeresőnket, mellyel listázhatja a keresésének megfelelő távirányítókat. A kereső legfelső mezőjében a gyártó nevét kell megadni. Az alatta levő mező egy típusszámot vár, amely lehet a készülék, de a távirányító típusszáma is. A keresés mindkét számmal működni fog.

A keresés gomb megnyomása után Ön azonnal látni fogja a találatokat, melyeket kattintással meg is nyithat. Az összes távirányító részletes adatlappal rendelkezik. Itt bemutatjuk, hogy az eszköz hogy néz ki, mennyibe kerül, milyen alternatívái vannak, mi a típusa, stb. Ha kérdése van a termékről, akkor az adatlapon fel is teheti, emellett Ön elolvashatja a korábbi vásárlók kérdéseit, s az azokra adott válaszainkat.

Milyen eszközhöz lehet távirányítót rendelni a HDPlanet.eu weboldalán?

Nem csak tévé távirányítókat forgalmazunk! A webshopban létrehoztunk külön aloldalakat a következő berendezéseknek, eszközöknek is:

            ·         klíma távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

            ·         beltéri egység távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

            ·         univerzális távirányító: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Mivel több, mint 100 gyártó távirányítóit forgalmazzuk, köztük olyan ismert nevekkel, mint a Clatronic, a Grundig, a Panasonic, az Orion, az LG, a JVC és az Acer, csináltunk egy listát ezekkel a gyártókkal is. Ha Ön közvetlenül egy-egy gyártó termékeit szeretné megtekinteni, akkor ez a lista lesz a leggyorsabb kiindulási pont, itt találja: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítók

A távirányítók 3 különböző típusba sorolhatók, ezeket mindig feltüntetjük a távirányítók listáin, illetve magukon az adatlapokon is.

A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, ilyet kapott Ön is a készülékéhez. Ez jó minőségű, terhelhető, szerepel rajra a gyártó jele, s árban is a magasabb szintet képviseli.

Az utángyártott távirányító bár úgy néz ki, mint az eredeti gyári, mégis egy másik cég terméke. Ennek megfelelően nem lehet rajta a gyári márkajelzés, s esetenként egy kicsit gyengébb is a minősége. Árban viszont olcsóbb, mint a gyári változat.

Az univerzális távirányító nem az Ön készülékéhez készült, hanem úgy tervezték, hogy szinte bármit távirányítani tudjon. Akkor ajánljuk, ha az Ön tévéjéhez már nem kapható sem gyári, sem utángyártott távirányító. Amikor Ön feladja rendelését, mi beprogramozzuk az univerzális távirányítót, így már használható lesz az Ön berendezésével is. Ezt a programozást még elemcsere során sem felejti el.

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő távirányító kiválasztásához, ne habozzon megírni kollégáinknak a tévéje vagy az eredeti távirányítója típusát, s segítünk!

Kiszállítás Ózdra

Az ózdi lakosok számára is három féle kiszállítási-átvételi mód érhető el, mely Ózd egész területén érvényes.

1. Futárszolgálat: Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, úgy az új távirányítót a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz viszi a futár.

2. MPL Posta Pont: Országszerte 2600 posta és 150 Mol benzinkút tagja ennek a hálózatnak, ahova Ön kérheti a kiszállítást. Így csomagját akkor veheti át, amikor épp arra jár, s nem kell a futárra várni.

3. Személyes átvétel: Megrendelése átvehető személyesen is, a budapesti mintaboltunkban. Címe: 1042 Budapest, Árpád út 39. A személyes átvétel díjtalan.

 

Nézze át kínálatunkat, s rendelje meg új távirányítóját még ma!