Távirányító rendelés Paksra

A HDplanet elkötelezett abban, hogy távirányító kínálatát az ország összes szegletébe eljuttassa. Természetesen ez alól Paks lakói sem lehetnek kivételek, így ha Ön Paksról keres új távirányítót, a következő előnyöket tudjuk kínálni:

  • A hagyományos bolti áraknál jóval kedvezőbb árakat
  • Egy év garanciát az új távirányítókra
  • Akár már a következő munkanapra szóló házhozszállítást

Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót, hogy biztosan megkapja az Önnek megfelelő, vadiúj távirányítót!

Távirányító rendelés Paksra

A forgalmazott távirányítók

Webshopunkban Ön nem csak tévé távirányítókat talál, hanem elérhetőek a következő termékek is:

Kínálatunkban több mint 100 gyártó távirányítói találhatóak meg, köztük olyan nagy nevekkel, mint a JVC, az LG, a Panasonic, a Philips, a Samsung, a Thomson és a Belstar. Ha Ön gyártók szerint szeretne válogatni, akkor ezen az oldalon megtalálja az összes gyártót: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Figyelmébe ajánljuk fejlett távirányítókeresőnket, amelyet megtalál az oldalak tetején. Itt a felső mezőben csak adja meg a készülék gyártójának nevét, míg az alsó mezőbe a televízió vagy a távirányító típusszámát írja! Mindkét számmal működni fog a keresés.

Ha megtalálta a megfelelő távirányítót, bővebb információt is olvashat róla a termékhez kapcsolódó adatlapon. Itt megtalálhatóak a következőek: termék ára, képek, garanciavállalás, házhozszállítás, típus, a kompatibilis eszközök sora és a leírás. Az adatlapokon Ön is felteheti kérdéseit, s elolvashatja a korábbi vásárlók kérdéseit és észrevételeit, illetve az azokra adott válaszokat.

Távirányító bolt Paks

Gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítók

A HDplanet kínálatában gyári-, utángyártott és univerzális távirányítók találhatóak:

  • A gyári távirányítóaz eredeti gyártó terméke, jó minőségű, tartós. Ennek megfelelően a legmagasabb árkategóriába tartozik.
  • Az utángyártott távirányítótnem az eredeti gyártó készíti, így nem is szerepel rajta az eredeti gyártó logója vagy neve. Minőségében egy kicsit gyengébb, viszont olcsóbb, mint a gyári távirányító.
  • Az univerzális távirányítómár kinézetében sem hasonlít a gyári távirányítóra, mivel általános felhasználásra tervezték. Ahhoz, hogy az Ön készülékével is működjön, a postázás előtt a munkatársaink beprogramozzák az Ön készülékéhez. A programozást az eszköz így még elemcserekor sem felejti el.

Amennyiben kérdése lenne a távirányítókkal kapcsolatosan, kérjük, vegye igénybe munkatársaink ingyenes segítségét az elérhetőségeinken!

Távirányító kiszállítás Paksra

Paksra is három féle kiszállítási-átvételi mód érhető el:

  • A futárszolgálat a 13 óráig leadott rendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap teljesíti akármilyen paksi címre.
  • Az MPL Posta Pontra történő átvételnél Ön az országszerte elérhető 2600 posta és 150 Mol kút közül választhatja ki, hol szeretné átvenni a terméket.

Nézzen körül kínálatunkban, rendeljen most, s használja az új távirányítót akár már holnap!