Távirányító rendelés Pápára

A HDplanet széleskörű távirányító kínálata az egész országban elérhető, nincs ez másképp a Magyar Athénnel, Pápával sem. Ha Ön pápai lakos, éljen 3 azonnali előnyünkkel:

  • Új távirányítójára 1 év garanciát adunk
  • Nálunk jóval olcsóbban vásárolhat, mint a hagyományos boltokban
  • Megrendelését akár már a következő munkanap házhoz szállítjuk

Kérjük, olvassa el az alábbi útmutatót, hogy kiválaszthassa az Önnek legjobban megfelelő távirányítót, s rendelése gördülékenyen és gyorsan teljesülhessen. A továbbiakban bemutatjuk a főbb távirányító típusokat, és segítünk eligazodni a több mint száz gyártótól származó termékkínálatunkban.

Táviányító rendelés Pápára

Milyen távirányító rendelése lehetséges az oldalon?

Weboldalunkon Ön nem csak a televíziójához választhat távirányítót, hanem elérhetőek:

A teljes gyártói kínálatot az aloldalra gyűjtöttük, olyan nagy nevekkel, mint pl. az LG, a Panasonic, a Philips, a Samsung vagy a Nokia. Ha Ön rögtön gyártó alapján böngészné a kínálatot, itt elindulhat: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Minden távirányítóhoz készítettünk egy adatlapot is. Ha Ön megnyit egy ilyen adatlapot, akkor láthatja, hogy néz ki a termék, mi a kódszáma, mennyibe kerül, a szállítási díjakat, a leírást és az esetleges helyettesítő termékeket. Az ilyen adatlapokon Ön regisztráció nélkül felteheti kérdéseit, elolvashatja, hogy más vásárlók mit kérdeztek, illetve, hogy kollégáink mit válaszoltak.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót érdemes választani?

  • A gyári távirányítóaz eredeti gyártó terméke, márkajelzéssel ellátott, jó minőségű távirányító. Az ára a magasabb kategóriába tartozik. Ha Önnek fontos a márkahűség vagy a kiemelkedő minőség, akkor gyári távirányítót érdemes választania.
  • Az utángyártott távirányítónem az eredeti gyártó terméke, hanem más cég gyártja. Így nem is szerepel rajta az eredeti márkajelzés, s néha egy kicsit gyengébb minőségű. Ettől függetlenül tökéletesen ellátja a feladatát, s olcsóbb, mint egy gyári távirányító. Ha Önnek fontos a jó ár-érték arány, akkor utángyártott távirányítót érdemes választania.
  • Az univerzális távirányítókinézetben sem hasonlít az Ön eredeti távirányítójára, mivel az ilyen eszközöket általános felhasználásra tervezték. Hogy együtt tudjon működni az Ön készülékével, munkatársaink beprogramozzák. A programozást az Ön rendelése beérkezése után készítjük el, s a távirányító a beállításokat elemcsere esetén sem felejti el. Univerzális távirányítót főleg akkor érdemes választania, ha az Ön tévéjéhez már gyári és utángyártott távirányító sem érhető el.
Távirányító bolt Pápa

Használja távirányítókeresőnket is!

Weboldalunkat felszereltünk egy fejlett távirányítókeresővel is. Ez mindig az aktuális kínálatban keres, így Ön gyorsan megtudhatja, melyik távirányítót érdemes megvásárolnia.

A távirányítókereső két mezőből áll. A felső mezőben Önnek meg kell adnia a gyártó nevét. Az alsó mezőben pedig a készülék vagy a távirányító típusszámát. A készülék típusszáma általában feltüntetésre kerül a hátoldalon és a kezelési útmutatóban is. A távirányító típusszámát pedig gyakran a távirányítóra nyomtatják, az előlapon vagy a hátoldalon, az elemtartó felett érdemes keresni.

A keresés gomb megnyomásával Ön már láthatja is az illeszkedő találatokat, melyeket kattintással tud megnyitni.

Távirányító kiszállítás Pápára

A pápai lakosok számára is elérhető teljes szállítási arzenálunk, mely Pápa teljes területére érvényes:

  • A leggyorsabb szállítási mód a futárszolgálat, mely a 13 óráig beérkező megrendelések nagy részét már a következő munkanap házhoz szállítja. A 13 óra utáni rendelések a rákövetkező munkanap érkeznek meg.
  • A megrendelt távirányító átvehető az MPL Posta Pont hálózatában is, országszerte 2600 posta és 150 MOL benzinkút képezi a hálózat tagjait. Ön csak válassza ki az Önhöz legközelebb eső átvevőpontot, s vegye át csomagját, amikor arra jár!

Nézzen körül termékeink között, s válassza ki vadiúj távirányítóját még ma!