Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító Pécsre

Pécsi távirányító bolt

A HDPlanet.eu az egész ország és Baranya megye, így Pécs távirányító ellátásáról gondoskodik. Oldalunkon több mint 100 márka távirányítóját találja meg, így biztosan megleli a tökéletes eszközt. Számos előnyt biztosít cégünk a pécsiek számára, melyek a következők:

1. 1 éves garanciát biztosítunk minden nálunk elérhető távirányító termékre!

2. akár már másnap Önnél lehet a megrendelt termék!

3. jóval a bolti árak alatt kínálunk távirányítókat!

 

Gyakori probléma lehet használt készülék vásárlása esetén, hogy a hozzá kapott távirányító nem működik megfelelően. Az újonnan vett tévékhez új távirányítót biztosít számunkra a gyártó, viszont a régebbi tévéknél már más a helyzet. Ebben segíthet Önnek a HDPlanet.eu. Oldalunkon minőségi távirányítók várják, melyekre típus vagy gyártó szerint is rákereshet.

Annak érdekében, hogy időt spóroljunk vásárlóink számára, létrehoztunk az oldalon egy távirányítókereső-rendszert, mellyel pillanatok alatt megtalálhatja a tévé típusához 100%-ban illeszkedő távirányítót.

A távirányítókereső-rendszer a következőképp működik. Kiválaszthatja a Gyártó szerinti keresést mellyel a gyártó nevére kereshet rá. A kereső rendszer már pár betű begépelése után azonnali segítséget nyújt, s mutatja az elérhető márkaneveket.

A típus szerinti keresés azért kifejezetten hasznos, mivel a televízió pontos típusszámára vagy a távirányító eszköz hátulján látható számra kereshet Ön rá, mellyel pontosan fellelheti az eszközéhez illő távirányítót. A keresés gombra kattintva az elérhető termékek és az alternatív megoldások is megjelennek. A pécsi lakosok számára így pár kattintás alatt megoldódik az elveszett, elromlott vagy törött távirányítók problémája.

Milyen távirányító típusok érhetőek el a HDPlanet.eu oldalon?

Oldalunkon több távirányító kategóriát is megtalál, melyek a következő linkeken érhetőek el:

           ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         beltéri egység távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

           ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Ha olyan távirányítóra vágyik, mely megbízható és márkás, akkor jó helyen jár! Több mint 100 márka közül válogathat. Például Thomson, Sony, Samsung, Gaba, Sharp és Siemens távirányítók is elérhetőek nálunk. A kínálat megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint felkeresni a következő aloldalt: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Megtaláltam a tökéletes távirányítót! Olvashatok róla bővebben?

Abban az esetben, ha megvan a keresett távirányító, megtekintheti a távirányító adatlapját, melyen számos alap- és egyéb adatot talál. Itt tájékozódhat a távirányító áráról, valamint képeket is láthat a termékről. A termék típusát is megtekintheti (gyári-, utángyártott- vagy univerzális-e), valamint a garanciavállalást és a vásárlói visszajelzéseket is. Abban az esetben, ha a távirányító más eszközöket is képes vezérelni (például több tévétípust), arról az adatlapon olvashat.

Gyári távirányítót, utángyártott távirányítót vagy univerzális távirányítót válasszak?

A HDPlanet.eu több opciót ajánl Önnek, melyeknél fontos figyelembe vennie a termék árát, minőségét és külső jegyeit. Ha olyan távirányítóra vágyik, mely 100%-ban egyezik az eredeti távirányítóval, akkor válassza a gyári távirányítót. Ezen távirányító eszközön a márkajelzést is láthatja, mely biztosítja Önt a legmagasabb minőségről. Így ez az eszköz árban magasabb a másik kettőnél.

Ha kinézetre fontos Önnek, hogy a készülékéhez megfelelő távirányítót kapjon, de nem fontos Önnek a márkahűség, akkor válassza az utángyártott távirányítót. Az utángyártott darabok tökéletesen működnek, de a márka logója nem szerepel rajtuk.

Ha nem fontos a távirányító kinézete és Ön meg lenne elégedve egy beprogramozott távirányítóval is, akkor válassza az univerzális távirányító eszközt. Az univerzális távirányító programját soha nem felejti el, s az elem berakása után egyből használatra kész.

Kiszállítás a pécsi lakosok számára

Átvételi opcióink közül válassza ki az Önnek legkényelmesebbet! A HDPlanet.eu a futárszolgálattal való házhozszállítást is támogatja, mellyel akár már másnapra ott lehet Önnél a távirányító. Ez a szállítási mód a leggyorsabb mind közül. Ha 13 óráig rendel, akkor a legtöbb esetben már a következő munkanap csenget a futár a távirányítóval. Az ajánlat egész Pécs területén érvényes.

Ezen kívül az MPL Posta Ponton való átvétel is megoldható, így Ön kiválaszthatja a lakóhelye közelében lévő átadópontot, melyhez 2500 Posta és több mint 100 MOL benzinkút tartozik.

A harmadik lehetőség a személyes átvétel, mely a budapesti üzletünkben oldható meg: 1042 Budapest, Árpád út 39. A megadott címen hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig veheti át a megrendelt eszközt.

Válasszon megannyi megbízható termékünk közül még ma!