Távirányító rendelés másnapi szállítással Pomázra

A HDplanet távirányító kínálata az egész országban, így Pomázon is elérhető. Ha Ön pomázi, akkor vásárlását a következő három azonnali előnnyel is támogatjuk:

  • Akár már a következő munkanap Pomázra szállítjuk a távirányítót
  • Áraink jóval a hagyományos boltok árai alatt vannak
  • Minden távirányítóra 1 év garanciát adunk
Távirányító rendelés Pomázra

A megfelelő távirányító megtalálása csak pár kattintás

Ha Önnek elveszett, vagy eltörött a régi távirányítója, az új távirányítót nálunk könnyen megtalálhatja. Nem csak televízió távirányítókat kínálunk, hanem elérhetőek a következő távirányítók is:

Több mint 100 gyártó távirányítóit kínáljuk, köztük olyan nagy nevekkel, mint pl. a Daewoo, az Orion, a Panasonic, a Philips, a Samsung, a Sony, a Thomson, a Hyundai, a Lexus és a Mitsubishi, így ha Ön rögtön egy megadott gyártó távirányítóit szeretné látni, akkor kezdje itt a keresést: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha pedig univerzális távirányítók érdeklik, akkor pedig a következő oldalon tájékozódhat: https://www.hdplanet.eu/termekkor/univerzalis-taviranyitok

Az összes távirányító termékünket részletes adatlappal láttuk el, így Ön azonnal megtekintheti, hogyan néz ki a megadott eszköz, mennyibe kerül, mik a szállítási és garanciális részletek, illetve elolvashatja, hogy a korábbi vásárlók milyen kérdéseket tettek fel, hogyan értékelték a terméket. Saját kérdéseit is felteheti ezeken az adatlapokon, ahol mi rövid időn belül választ is adunk.

Távirányító bolt Pomáz

Mi a különbség a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók között?

Webshopunkban mind a 3 típust forgalmazzuk:

  • A legjobb minőség agyári távirányító,ezt az eredeti gyártó készíti. Tartós kialakítású, de az ára egy kicsit magasabb.
  • Az utángyártott távirányítónem az eredeti gyártó terméke, így nincs is rajta a gyártó neve és logója. Esetlegesen egy kicsit gyengébb minőségű lehet, ettől persze még tökéletesen működik. Olcsóbb ára miatt azok keresik, akiket nem feltétlenül a márkahűség érdekel, hanem inkább a jó árak.
  • Az univerzális távirányítókinézetben sem hasonlít az eredeti távirányítóra, mivel az ilyen eszközök univerzális használatra készültek. Be kell programozni a használat előtt, ezt mi az Ön rendelése alapján még a postázás előtt megtesszük. A programozást a távirányító még akkor sem felejti el, amikor kifogy belőle az elem.

Távirányító kiszállítás Pomázra

  • Pomázon is elérhető a futárszolgálattal történő szállítás. A 13 óráig beérkező rendeléseket a futár a legtöbb esetben a következő munkanap ki is viszi bármilyen pomázi címre.
  • A megrendelések átvehetők MPL Posta Pontokon is. Az egész országban elérhetőek ilyen pontok, többek között 2600 posta és 150 Mol kút is tagja a hálózatnak. Ha Ön ilyen átvételi pontra rendel, akkor nem kell otthon várnia a futárra.

Ne habozzon körülnézni kínálatunkban még ma, hogy akár már holnap használja az új távirányítót!