Távirányító rendelés Salgótarjánba

Elromlott, eltörött, vagy eltűnt a távirányító? A salgótarjáni lakosok számára is elérhető a HDplanet kínálata, amellyel otthonról is lehetővé válik egy minőségi és garanciával rendelkező távirányító beszerzése. Webshopunk számos lehetőséget kínál Önnek, hogy megtalálja a TV készülékéhez, klímájához vagy beltéri egységéhez illő távirányítót. A HDplanet a legjobb döntés az Ön számára, a következő okok miatt:

  • 1 év garanciát vállalunk a webshopban elérhető távirányítókra!
  • Gyors szállítási és átvételi lehetőséget biztosítunk, mellyel akár már másnap átveheti a terméket!
  • Távirányítóink árai jóval a bolti ár alatt mozognak!
Távirányító rendelés Salgótarjánba

Webshopunkban elérhető távirányító típusok

A HDplanet a távirányítóit kategóriákba osztotta Önnek, hogy könnyebben kereshessen közöttük:

Ha márkás távirányítóra vágyik, nálunk azt is megkaphatja (pl. Samsung, Philips, Panasonic, Orion vagy LG), csak kövesse ezt a linket a több mint 100 márkanév termékeiért: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító eszközök fajtái: gyári távirányító, univerzális távirányító, utángyártott távirányító

Webshopunk három távirányító típust ajánl Önnek, melyhez leírást mellékelünk, így Ön ki tudja választani az Önnek leginkább tetszőt:

  • A gyári távirányító legfontosabb ismérve a márkajelzés és a magas minőségi szint. Ezen termék teljesen megegyezik az eredeti tévékhez gyártott, speciálisan a készülékre szabott távirányítóval, így az ára is drágább a többi opcióhoz képest.
  • Az utángyártott távirányító külsőben számos egyezést mutat az eredetivel, de márkajelzés nem található rajta. Egy kicsit gyengébb minőségű, mint a gyári távirányító, viszont éppen ezért olcsóbb is.
  • Az univerzális távirányító egy olyan eszköz, melyet bármely televízióhoz be tudnak hangolni kollégáink, így az elem behelyezése után egyből működőképes, s programját soha nem felejti el. Külsőleg ez az eszköz nem hasonlít a gyári- vagy az utángyártott távirányítóra. Az ilyen távirányító lehet a megoldás akkor, ha egy tévéhez már nem kapható sem gyári, sem utángyártott távirányító.

Ha nem tud választani a távirányítófajták közül, kollégáink rendelkezésére állnak ingyenes telefonos vagy emailes segítséggel!

Amennyiben a leírás alapján megtalálta a tökéletes eszközt, tekintse meg adatlapját, melyen a legfontosabb adatok, képek, garanciális információk, szállítási és átvételi információk kerülnek feltüntetésre.

Gyorsított keresés: távirányítókereső rendszer!

Ha Ön nem szeretne sok időt tölteni a távirányító kiválasztásával, használja a weboldalon található keresőt, hogy azonnal megtalálja a TV, klíma vagy beltéri egységéhez leginkább illő eszközt. A gyártó és a típus szerinti keresés segítségével Ön rekordgyorsasággal válogathat a távirányítók közül.

Ha a rendszer nem talál az Ön tévéjéhez megfelelő terméket, alternatív megoldási javaslatokat is kínál.

Távirányító bolt Salgótarján

Szállítási és átvételi információk salgótarjáni vásárlóink számára

A megrendelt termék átvételére több módot is kínál a HDplanet:

  • Az egyik mód a futárral való kézbesítés, mely a legkényelmesebb opció mindközül. Ha Ön még 13 óráig leadja rendelését, a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja a futár a megrendelt távirányítót. A 13 óra után beérkező megrendeléseket a következő munkanap viszi ki a futárszolgálat.
  • Ha nem futártól szeretné átvenni a távirányítót, hanem felkeresne egy átvevőpontot, akkor az MPL Posta Pont a tökéletes választás, mellyel több mint 2500 Postán és számos MOL benzinkúton kézhez kaphatja csomagját. Ez a megoldás olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal és válasszon megannyi minőségi termékünk közül! Ne habozzon, rendeljen még ma!