Távirányító rendelés Siófokra

A HDplanet Magyarország teljes területén kínálja hatalmas távirányító kínálatát. Nincs ez másképp Siófokkal sem, így a Siófokiak vásárlását a következő három azonnali előnnyel szeretnénk megtámogatni:

  • Minden új távirányítóra 1 év garanciát is adunk
  • Áraink jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos boltok árai
  • Akár már a következő munkanap Siófokra szállítjuk a megrendelt távirányítót

Ha távirányítóra van szükség

Ön is azért látogatott meg minket, mert elromlott, vagy elveszett a távirányítója? Amennyiben igen, úgy kérjük, olvassa végig az alábbi tájékoztatót!

A továbbiakban bemutatjuk Önnek a különféle távirányító típusokat, ismertetjük a távirányítókeresőnk használatát, és részletezzük, hogyan lehet akár már a következő munkanap Önnél a megrendelése.

Távirányító rendelés Siófokra

Milyen eszközökhöz forgalmaz távirányítókat a HDplanet?

Webshopunkban nem csak televíziók távirányítói érhetők el, hanem forgalmazunk még:

Amennyiben Ön egyből egy megadott márkanév távirányítóira kíváncsi, akkor használja a következő aloldalunkat. Itt a több mint 100 gyártótól származó kínálatunkat találja, olyan nagy nevektől, mint pl. a Philips, a Samsung, a Sony, a Thomson, a Toshiba vagy a Grundig: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A távirányítókat részletes adatlapokkal láttuk el, ahol Ön minden információt megtalálhat, közte a termék árát, a szállítási adatokat, a garanciális feltételeket, a helyettesítő termékeket, illetve a termékhez írt vásárlói véleményeket is elolvashatja. Ha Önnek bármilyen kérdése lenne, azt ezeken az adatlapokon regisztráció nélkül is felteheti.

Gyári-, utángyártott vagy univerzális távirányító?

Webshopunkban elérhetőek a gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítók:

  • Gyári távirányító:A gyári távirányító a legjobb minőséget képviseli, mivel az eredeti gyártó terméke. Kinézetre is tökéletesen megegyezik az Ön régi távirányítójával. Magasabb árkategóriába tartozik, de ha Önnek első a márkahűség, ilyen távirányítót érdemes választania.
  • Utángyártott távirányító:Ugyan kinézetre tökéletesen megegyezik a gyári távirányítóval, de más gyártó készíti, így a márkajelzés sem szerepel rajta. Leheletnyivel gyengébb minőség, viszont olcsóbb ár jellemzi. Ha Ön jó vételt szeretne jó áron, akkor utángyártott távirányítót érdemes vennie.
  • Univerzális távirányító:Az univerzális távirányító nem hasonlít az előző két típus távirányítóira, mivel általános felhasználásra készült. Főleg akkor tökéletes, ha egy készülékhez nem érhető el gyári és utángyártott távirányító sem. Az univerzális távirányítót programozással be kell állítani az Ön készülékéhez, ezt kollégáink küldés előtt megteszik. A programozást a távirányító később még elemcsere során sem felejti el.

Amennyiben segítségre lenne szüksége a távirányító kiválasztásához, kérjük, keresse munkatársainkat az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Siófok

A távirányítókereső

Webshopunkat elláttuk egy fejlett távirányítókeresővel is. Ez mindig az aktuális kínálatban keres, az Ön beállításai szerint.

Önnek két mezőt kell kitöltenie a kereséshez. A legfelső mező a gyártó nevét várja, itt Ön ahogy gépel, a rendszer úgy szűkíti egyre a találatokat. Az alsó mezőbe a készülék vagy a távirányító típusszámát kell megadni, a rendszer itt is segít a találatok megjelenítésével gépelés közben.

A típusszámot televízió esetén Ön a készülék hátán találja meg a legtöbb esetben, míg a távirányító típusát a gyártók rá szokták nyomtatni az eszköz elejére, vagy hátuljára, az elemtartó felett.

A két adat megadása után a keresés gomb indítja el a keresés folyamatát. A találatok listájában lévő távirányítókat Ön úgy tekintheti meg, hogy rákattint a nevükre.

Ha bármilyen nehézsége adódna a távirányítókeresővel, vagy csak jobban preferálja a személyes ügyintézést, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Távirányító kiszállítás Siófokra

A siófoki lakosok számára is elérhetővé tettük az összes kiszállítási módunkat. Ha Ön Siófokra rendel, az alábbi opciók közül választhat:

  • Futárszolgálat: adja le rendelését 13 óráig, s a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz viszi a megrendelt távirányítót! Ha kicsúszik a 13 órai rendelésből, a rákövetkező munkanap számíthat a termékre.
  • MPL Posta Pont: Országszerte több mint 2600 posta és 150 Mol benzinkút tagja ennek az átvevőpont-hálózatnak, így Ön a csomagját az Önhöz legközelebb eső átvevőpontra is kérheti. Így nem kell otthon várnia a futár, elég, ha beugrik a megrendelt termékért.

Nézzen körül kínálatunkban már most, s rendelje meg új távirányítóját még ma!