Távirányító rendelés Sopronba

A HDplanet célkitűzése az egész ország ellátása minőségi távirányítókkal. Webshopunk így minden településen elérhető, köztük a leghűségesebb városban, Sopronban is. Válogasson Ön is számtalan távirányító eszközünk közül, s éljen a következő három előnnyel, melyet megrendelőinknek biztosítunk:

  • A webshopunkban kapható távirányítók ára jóval kedvezőbb, mint a hagyományos boltok árai
  • Akár már a következő munkanap az Ön soproni címén lehet a megrendelt távirányító
  • 1 éves garanciát biztosítunk az általunk forgalmazott távirányítókra

Azonnal szüksége van egy új távirányítóra, mert a régi elveszett, eltört, vagy nem működik?

Ha Ön nem rég vett tévét, akkor bizonyára távirányítót is kapott hozzá. Sajnos ezek az eszközök azonban néha elromlanak, eltörnek, vagy csak egyszerűen elvesznek.

Hasonló a helyzet a használt tévékkel is, a hozzájuk adott távirányítók ugyanis a legritkább esetben bírják sokáig, ha egyáltalán illeszkednek a vásárolt tévéhez.

Ha a fentiek ismerősen Önnek, akkor minden bizonnyal Ön is távirányítót keres. A HDplanet webshopban Ön gyorsan és olcsón juthat a TV készülékének megfelelő távirányítóhoz! Válasszon széles kínálatunkból még ma, hogy akár már holnap Sopronban legyen Önnél az új távirányítója!

Távirányító rendelés Sopronba

Nem csak TV távirányítót rendelhet a HDplanet webshopjából

A HDplanet nem csak TV távirányítókat biztosít a vásárlók számára. A távirányítók a weboldalon kategóriákba rendezve érhetőek el, s Ön a következő kategóriákat találja a webshopban:

Emellett Ön több, mint 100 márkanév távirányítóját találja meg az oldalon, úgy mint a Dual, UPC, Siemens, Sharp, Gorenje, Samsung vagy a Daweoo. Ezeket a márkás távirányítókat a bal oldali menüben érheti el, a következő oldalon:https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A kiválasztott távirányító eszköz adatlapján Ön megtalálhatja a termékek részletes leírását, melyben a termék ára, képek a termékről, illetve a termék pontos típusa kerül feltüntetésre. Abban az esetben, ha a termékről van vásárlói vélemény, azokat is elolvashatja.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót érdemes rendelni?

A HDplanet webshopjában a legjobb távirányító kategóriát a gyári távirányítók képezik. A minőség mellé magasabb ár is társul, így ezen távirányítót azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik a maximális minőségre és a márkahűségre törekednek.

Az utángyártott távirányítók már egy olcsóbb kategóriába tartoznak, így ha külsőben az eredetivel megegyező terméket szeretne olcsóbban, akkor ezt a megoldást érdemes választania. Az utángyártott távirányító eszközökön nem szerepel logójelzés, s minőségben a gyári társaiktól gyengébbek.

Az univerzális távirányítók külsőleg teljesen eltérőek az előbbi két típustól, mivel bármilyen televízió irányítására be lehet őket programozni, s programjukat a későbbiek során nem felejtik el. Az elem behelyezése után, a távirányító azonnal használatra kész. Ezt a típust főleg akkor ajánljuk, ha egy készülékhez már gyári, illetve utángyártott távirányító sem érhető el.

A leírásból látható, hogy Ön számos opció közül választhat. Amennyiben nem biztos abban, hogy jól választott, keresse meg munkatársainkat az elérhetőségeinken, készséggel segítenek Önnek!

Távirányító bolt Sopron

Használja a távirányítókeresőt a gyorsabb találat érdekében

A HDplanet webshopjában Ön azonnal megtalálhatja a megfelelő távirányítót, ha gyártó vagy típus szerinti keresést indít. A gyártó mezőbe a TV készülék gyártójának nevét írhatja be, míg a típushoz a TV vagy a távirányító eszköz típusszámát is beírhatja. Ha Ön begépel egy betűt, a kereső azonnal megjeleníti a webshopban elérhető márkákat.

A távirányító típusát Ön a legtöbbször az elemtartó környékén vagy a távirányító elején olvashatja le. Ha begépelte a keresett típust vagy gyártót, nyomja meg a keresés gombot. Ha így sem találja meg az Ön által keresett terméket, akkor kérjük, kérje kollégáink segítségét.

Szállítási információk

A HDplanet három átvételi lehetőséget is biztosít Önnek:

  • A legegyszerűbb és leggyorsabb szállítási mód a futárszolgálattal történő kiszállítás. Ez bár a legdrágább szállítási mód, de a gyorsaság miatt sok vásárlónknál közkedvelt választás. Amennyiben Ön 13 óráig leadja rendelését, az esetek többségében már a következő munkanap megtörténik a kiszállítás az Ön soproni címére. Ha a rendelés 13 óra után ér be, a rákövetkező munkanap érkezik meg a termék.
  • Az MPL Posta Pont segítségével Ön a hálózathoz tartozó Postákon és MOL kutakon veheti át csomagját. Ilyenkor Önnek ki kell mozdulnia otthonról, de cserébe olcsóbb szállítási díjat kell csak fizetnie.

Rendeljen még ma, hogy akár már holnap évezhesse az új távirányító nyújtotta előnyöket!