Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Szarvasra

Távirányító Szarvas

A HDPlanet.eu minőségi távirányítói egész Magyarország területén, így Szarvason is elérhetőek. Ha Ön Szarvas városából szeretne távirányítót rendelni, kérjük, olvassa végig az alábbi tájékoztatót. Emellett, hogy az Ön rendelése még gördülékenyebben menjen, a következő 3 előnnyel kedveskedünk az Ön számára:

1. megrendelését már a következő munkanap kézbe veheti

2. a megvásárolt távirányítóra 1 év garanciát adunk

3. távirányítóink jóval olcsóbbak, mint a hagyományos boltok távirányítói

Milyen eszközhöz talál távirányítót a weboldalon?

Webshopunkban Ön nem csak televízió távirányítót talál, hanem a következő távirányítókat is:

             ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

             ·         beltéri távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

             ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Kínálatunkban több mint 100 márkanév távirányítói szerepelnek, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Sony, a Thomson, a Panasonic vagy az Orion. Ha gyártó szerint szeretné a távirányítókat böngészni, itt eléri a teljes listát: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A távirányítókat részletes adatlappal is elláttuk, ahol megtekinthető a termék képe, ára, típusa, a kiszállítási módok és azok ára. Szintén itt olvashatja el a korábbi vásárlók kérdéseit és értékeléseit.

Melyik távirányító típus az ideális?

A HDPlanet.eu webshopban gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítókat forgalmazunk.

Gyári távirányító: A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, kiváló minőségű. Ára ennek megfelelően a magasabb árkategóriába tartozik.

Utángyártott távirányító: Az ilyen távirányító pont úgy néz ki, mint a gyári, csak más cég terméke. Ennek megfelelően nincs rajta az eredeti gyártó neve és logója, s néha egy kicsit gyengébb minőségű is. Árban viszont az olcsóbb megoldást jelenti.

Univerzális távirányító: Az univerzális távirányító nem úgy néz ki, mint az eredeti távirányító, mivel nem csak egy készüléket tud irányitani. Hogy az Ön készülékével is együtt tudjon működni, programozást igényel, amit kollégáink az Ön rendelésekor el is végeznek. A szállításkor Ön már a beprogramozott távirányítót kapja meg.

Amennyiben kérdése lenne a távirányító típusokról, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az elérhetőségeinken!

Távirányító átvétele Szarvason

Szarvas egész területén igénybe vehetők szállítási módjaink.

A futárszolgálattal történő kiszállítás a leggyorsabb, hiszen ha Ön 13 óráig rendel, az új távirányító a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállításra kerül.

A csomag kérhető MPL Posta Pontra is, amelynek országszerte több mint 2600 posta és 150 Mol benzinkút is tagja. Ha Ön ilyen átvevőpontra rendel, akkor veheti át megrendelését, amikor éppen arra jár.

A személyes átvételre a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen van lehetőség, az ilyen átvételnek nincs külön díja.

 

Nézzen körül kínálatunkban, s rendelje meg vadiúj távirányítóját még ma!