Távirányító rendelés Százhalombattára

Távirányítók Százhalombattára

A HDPlanet.eu Százhalombatta lakosai számára is elérhetővé tette távirányító kínálatát, így ha Ön százhalombattai, éljen bátran a következő 3 előnyünkkel:

1. az 1 éves garanciával, melyet minden távirányítóra adunk

2. a bolti áraknál jóval olcsóbb árakkal

3. a gyors szállítással, mellyel akár a következő munkanap Önnél lehet megrendelése

 

Elveszett vagy törött távirányító? Forduljon hozzánk bizalommal!

Webshopunkban több mint 100 márkanév termékeit listázzuk, köztük olyan nagy nevekkel, mint pl. a Panasonic, a UPC, a Sony, a Sharp vagy a Gaba. Ha Ön rögtön a gyártók listájánál kezdené a keresést, ezen az oldalon összeszedtük őket: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Nem csak televíziókhoz kínálunk távirányítót! Ha Ön klíma távirányítót, beltéri egység távirányítót vagy univerzális távirányítót keres, nálunk azt is beszerezheti. Kérjük, ez esetben válasszon a következő kínálatból:

             ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

             ·         beltéri egység távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

             ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Minden távirányítót részletes adatlappal láttunk el, így Ön azonnal információt kap a termék kinézetéről, áráról, helyettesítő termékeiről, a kiszállítás és a garanciavállalás részleteiről. Ezeket az adatlapokon Ön elolvashatja a korábbi vásárlók kérdéseit és visszajelzéseit is.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót válasszon? Segítünk Önnek dönteni!

A webshopunkban gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítókat kínálunk.

A gyári távirányítóaz eredeti gyártó terméke, jó minőségű, s az ára is magasabb.

Az utángyártott távirányító nem az eredeti gyártó terméke, más készíti, így minősége is gyengébb. Mivel az ára is alacsonyabb, így hasznos választás a jó árakat kereső vásárlók számára.

Az univerzális távirányító nem hasonlít az Ön eredeti távirányítójára, mivel általános használatra készült. A kiszállítás előtt a kollégáink beprogramozzák, így a jövőben tökéletesen együtt fog működni az Ön készülékével.

A távirányítók között Ön a fejlett távirányítókeresőnk segítségével is kereshet. Ebben Önnek meg kell adnia először a készülék gyártóját, majd utána a televízió vagy a távirányító típusszámát. Utóbbi típusszámot a legtöbbször a gyártó a távirányító elejére vagy hátuljára nyomtatja.

Kiszállítás Százhalombattára

Ön Százhalombattára is több féle kiszállítási móddal élhet. A futárszolgálat a leggyorsabb, mivel a 13 óráig beérkezett megrendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítják.

Az MPL Posta Pont hálózat tagja országszerte 2600 posta és 150 Mol kút, így ha Ön ilyen átvevőpontra kéri a termékét, akkor nem kell otthon várnia a futárt.

Személyes átvételre pedig a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen van lehetőség. A személyes átvételnek nincs külön költsége.

 

Nézzen körül kínálatunkban most, hogy akár már holnap használhassa új távirányítóját!