Távirányító rendelés Szegedre

Új távirányítót keres pénztárcabarát áron, de ragaszkodik a minőséghez? A HDplanet épp ezt kínálja Szeged lakosainak. Rendeljen tőlünk, hogy megkapja a következő 3 előnyt:

  • 1 év garancia minden tőlünk megrendelt távirányítóra!
  • Áraink jóval kedvezőbbek, mint a hagyományos bolti árak!
  • Gyors szállítási módok, amellyel akár már másnapra Önnél lehet a megrendelt távirányítója!

Elveszett, hiányos vagy törött távirányító? Mi segítséget kínálunk Önnek!

Általános probléma, hogy míg az új tévékhez teljesen új, gyári távirányítót kaphatunk, addig egy használt tévé megvásárlásánál soha nem lehetünk biztosak abban, hogy milyen távirányító eszköz érkezik a készülékkel. Sok esetben hiányos a kézhez kapott távirányító vagy nem úgy funkcionál, ahogy kéne. Ebben lehet segítségére a HDplanet.eu! Weblapunkon számos márkás gyári távirányítót és egyéb lehetőségeket is talál!

Távirányító rendelés Szegedre

Mihez tud a webshopban távirányítót rendelni?

A HDplanet nem csak tévékhez rendelhet távirányítókat. Webshopunkban a következő készülékekhez tartunk távirányítókat:

illetve márkás távirányítók is várják, úgy mint Daewoo, Funai, Grundig, JVC, LG, Orion vagy Mitsubishi. Ezeket a márkákat a többi 100 márkanévvel itt érheti el (vagy a bal oldali menüben):https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A termék részletes adatairól pedig a távirányító adatlapján tájékozódhat. Ezen az adatlapon feltüntetésre kerül a távirányító képe, az ára, a termék típusa (gyári eszköz-e vagy utángyártott), a garanciavállalás, a házhozszállítási módjai és az alternatív helyettesítő termékek.

Mi a három távirányító típus között a különbség?

Attól függően, hogy milyen terméket keres (minőségre, árra és kinézetre), 3 főbb távirányító típusból választhat.

  • Az első típus a gyári távirányító. A gyári távirányítók teljes mértékben megegyeznek az adott márka által gyártott eredeti távirányítóval. A legmagasabb minőséget képviselve a márka logója sem maradhat le az eszközről. Ezen termék magasabb áron kerül forgalomba, mint a másik kettő típus.
  • A második típus az utángyártott távirányító. Az utángyártott távirányítók kinézetben majdnem megegyeznek a gyári távirányítókkal, viszont a márkajelzést nem láthatjuk rajtuk. Kicsit gyengébb minőségűek, ebből adódóan az utángyártott típusok ára alacsonyabb. Ha Ön nem ragaszkodik a márkahűséghez, de az adott távirányító kinézetéhez igen, akkor ez a távirányító típus ajánlott Önnek.
  • Ha a harmadik típust választja, akkor egy beprogramozott távirányítót kap, mely kinézetben sem egyezik az első kettővel. Ez az univerzális távirányító. Az univerzális távirányító viszont sokkal barátibb áron kerül forgalomba, illetve attól sem kell tartania, hogy a beállított programot a távirányító elfelejtené. Még elemcsere után is megmaradnak a beállítások, így ezzel többet nem kell foglalkoznia!

A fentiekből is láthatja, hogy bőséges választási lehetőséget kínál Önnek a HDplanet.eu, gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítók terén is.

Távirányító bolt Szeged

Gyorskeresés opció a távirányító-keresővel!

Weblapunk egy speciális keresővel van ellátva, mellyel könnyen és célzottan találhatja meg a keresett távirányítót. A kereső rendszerben használhatja a gyártó vagy a típus szerinti keresést.

A gyártó szerinti keresés oly módon működik, hogy ha pár betűt beír a gyártó nevéből, a kereső azonnal mutat javaslatokat, s olyan termékeket, melyek elérhetőek webshopunkban.

A típus szerinti keresést nem csak a TV típusával használhatja, hanem a távirányító pontos típusával is. A távirányító típusát az előző távirányító elemtartójánál olvashatja le, illetve a tévéhez tartozó használati utasítás tartalmazza azt.

Ha nem sikerül megtalálnia a keresett terméket a kereső rendszeren keresztül, kérje kollégáink segítségét, akik ingyenes segítséget nyújtanak.

Távirányító kiszállítás Szegedre

A HDplanet.eu a legkényelmesebb és legjobb átvételt biztosítja az Ön számára. Az első lehetőség ezek közül a futárszolgálat segítségével történő házhozszállítás. Ezzel az opcióval akár már másnapra (munkanap esetén) megtörténhet a kiszállítás. Csak adja le rendelését 13 óráig a másnapi szállításhoz!

Ha MPL Posta Ponton való átvételt szeretne, arra is van lehetőség. Ekkor Ön választhatja ki a lakóhelyéhez közel eső Postát vagy MOL benzinkutat, ahol átveheti a terméket.

Válassza ki a tökéletes távirányítót és mellé a legkényelmesebb átvételi opciót még ma!