Távirányító rendelés Székesfehérvárra

A HDplanet célja, hogy az egész országot ellátja csúcsminőségű távirányító eszközökkel. Ebből adódóan Székesfehérváron is elérhető a webshopunk, melyen keresztül Ön a számítógépe előtt ülve, anélkül vásárolhat tőlünk, hogy elhagyná az otthonát. Ráadásul a kényelmen kívül ügyfeleink három további előnyt is élvezhetnek:

  • Akár már másnap megérkezhet az Ön otthonába a futár a megrendelt távirányítóval
  • Termékeink a boltokban megszokott magas minőségben, de annál merőben alacsonyabb áron érhetőek el
  • Ha nálunk vásárol, minden távirányító termékhez 1 év garanciát kap!

Mi a teendő, ha Önnek elromlik, vagy eltűnik a távirányítója?

Az újonnan vett televíziókhoz új távirányító is jár. Nincs ez így a használtan vett tévékkel, s gyakran az is előfordul, hogy a mellékel távirányító egyáltalán nem is működik együtt a tévével.

Az új távirányítók is tönkre mehetnek, vagy elkallódhatnak idővel, ilyenkor is új távirányítóra van szükség. A HDPlatnet.eu webshopja épp e célból kínálja termékeit, így Ön az pótláshoz szükséges távirányítót gyorsan és könnyen találhatja meg.

Weboldalunk mindig elérhető, ahogy kollégáink is szívesen segítenek, ha a megfelelő távirányító kiválasztásában problémája akadna. Az oldal keresőrendszerében gyártó és típus szerint is lehet kutatni az eszközök között. A kereső segítségével garantáltan megtalálja a televíziójával kompatibilis távirányítót.

Ha Ön a gyártó nevére keres, elég az első néhány betűt beírnia. A rendszer azonnal listázza a lehetőségeket. Önnek már csak annyi a teendője, hogy kiválasztja a készüléke gyártóját.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Az első, hogy megadja a televízió típusát. A tévé típusát megtalálja a felhasználói kézikönyvben vagy a készülék hátulján.

A másik lehetőség a keresésre a távirányító típusszáma. A távirányító típusszáma az irányító elején vagy hátulján, az elemtartó felett található meg. Akármelyik típusszámot is használja Ön, fejlett keresőnk fel fogja ismerni.

Ha nem sikerült megtalálni a keresett távirányítót, vagy bármilyen egyéb kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunk munkatársaihoz. Szívesen segítünk!

Távirányító rendelés Székesfehérvárra

Távirányító kategóriák

A HDplanet webshopjában televíziókon kívül még más egyéb berendezésekhez is találhatóak távirányítók:

Mi a különbség a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító között?

A HDplanet webshopjában három különböző távirányítót talál. Mindháromnak eltérő a külseje, a minősége és az ára.

A gyári példányok a legjobb minőségűek. Ezek pontosan olyanok, mint amilyeneket a vadonatúj készülékekhez csomagol a gyártó. A minőségre a rajta lévő márkajelzés a garancia. Az ilyen eredeti távirányítók drágábbak.

Az utángyártott távirányítókon nincs rajta a márkajelzés. Kicsit gyengébb minőségűek, ennek köszönhetően jóval olcsóbbak. A feladatukat ezek is tökéletesen el tudják látni.

Az univerzális távirányítók viszont teljesen másak, mint az előzőek. Ezek a távirányítók nem egy konkrét készülékekhez készülnek. Bármilyen televízióra beprogramozhatjuk, így az Önére is. Ezt a kollégáink el is végzik, így az elemek behelyezése után, azonnal készen áll a használatra. Ha egy univerzális távirányítót ráprogramoztak egy televízióra, azt a programot örökre megtartja, kivéve, ha direkt törölni akarják.

Amennyiben Ön nem tud dönteni a három különböző távirányító fajta közül, kérjen kollégáinktól segítséget!

Távirányító bolt Székesfehérvár

Távirányító kiszállítás Székesfehérvárra

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál, hogy Ön kiválaszthassa a leginkább megfelelőt.

  • Székesfehérvárra is a futárszolgálat a leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás. Amennyiben emellett a megoldás mellett dönt, akár már másnap az otthonában lehet a megrendelt távirányító. Csak adja le rendelését még 13 óráig, s a futár már másnap Önnél kopogtathat a kiválasztott termékkel!
  • Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont hálózatnak hála erre is lehetősége nyílik. 2500 posta és 125 MOL kút közül választhatja ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Az MPL Posta Pont segítségével a lakóhelye közelében is találhat átvételi lehetőséget, így ezzel a megoldással pénzt spórolhat.

Olvassa át választási lehetőségeit, majd rendeljen tőlünk, hogy megtapasztalhassa a minőségi távirányító varázsát! Ne habozzon, rendeljen még most!