Távirányító rendelés Szekszárdra

A HDplanet az egész országot ellátja minőségi távirányítókkal. Ez igaz a szekszárdi lakosokra is, ezért Szekszárdon is elérhetővé vált a HDplanet webshopjának teljes kínálata.

Ha minket választ, már az első vásárlástól élvezhet három további előnyt:

  • Áruink a megszokott bolti áraknál sokkal alacsonyabban rendelhetőek meg
  • A megrendelését akár már másnap a lakcímére szállítjuk
  • A távirányítókhoz 1 év garancia jár

Ha baj van a távirányítóval

Ha új tévét veszünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy kapunk mellé egy működő távirányítót. De a használt készülékeknél ezt semmi nem garantálja! Emellett még a jó távirányítók is hajlamosak elromlani, vagy elveszni. Ilyenkor jön jól a HDplanet webshopja, amin keresztül bárki megtalálhatja és megrendelheti a tévéjéhez való távirányítót.

Távirányító rendelés: Mit és hogyan?

A könnyebb átláthatóság érdekében webshopunk kategóriákba rendezve tárja Ön elé a távirányító kínálatot.

Ha konkrét márkákat keres, akkor több száz márka közül választhat, pl. elérhetőek az LG, Panasonic, Samsung, Siemens és Toshiba távirányítók is: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

De a HDplanet nem csak televíziókhoz kínál távirányítókat. Van a kínálatunkban:

De mi az az univerzális távirányító? Ennek megértéséhez először a gyári- és az utángyártott távirányítókról kell beszélni, hiszen a készülékekhez ebben a három változatban lehet távirányítót rendelni:

  • A gyári távirányító tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, amit az újonnan vett készülékekhez ad a gyártó. Rajta is van a cég logója, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy a lehető legjobb minőséget képviseli. Az ilyen távirányító a drágább mind közül.
  • Ezzel szemben az utángyártott távirányítókon nincs jelölés. Ezeknek az eszközöknek a minősége ugyan gyengébb valamivel, de a feladatukat tökéletesen ellátják és az áruk jóval kedvezőbb.
  • Az univerzális távirányítók teljesen máshogy néznek ki, mint a gyári és utángyártott eszközök. Ennek az az oka, hogy ezek a távirányítók nem konkrét készülékekhez vannak tervezve, hanem úgy vannak megalkotva, hogy bármilyen készülékre ráprogramozhatóak legyenek. Ha megkapják a programunkat, azt többet nem felejtik el. Ha Ön rendel tőlünk egy ilyen távirányítót, a kollégáink ráprogramozzák azt az Ön készülékére a rendelés kézbesítése előtt. Önnek már csak be kell helyeznie az elemet és használhatja is.

A fenti három távirányító típus közül válogathat Ön a webshop keresőrendszerében. A keresőrendszerben Ön gyártó és típus szerint is kereshet.

Ha gyártó szerint keresne, akkor csak be kell írni az első betűt a megfelelő mezőbe, és a kereső már listázza is Önnek a lehetőségeket. Ezt a listát szűkítheti több betű megadásával, amíg ki nem tudja választani az Önnek tetszőt.

Ha Ön típus szerint óhajt keresni, a készülék típusát kell megadni. Televíziók esetén ez általában a hátoldalon van. Ha ez valamiért nem áll módjában, de rendelkezik egy megfelelő, ám nem működő távirányítóval, annak a típusszámát is megadhatja. A típusszám leggyakrabban az elemtartónál található meg, de esetlegesen az előlapon is feltüntetésre kerülhet.

Amennyiben bármilyen kérdése van a webshoppal vagy a keresővel kapcsolatban, kérdezze nyugodtan kollégáinkat! Szívesen segítenek!

Távirányító bolt Szekszárd

Távirányító kiszállítás Szekszárdra

A HDplanet-nak nagyon fontos az Ön kényelme, ezért kiszállítási módból is többfélét kínálunk, hogy Ön kiválaszthassa a megfelelőt:

  • A legegyszerűbb a házhozszállítás. Ha ezt választja, már másnap Önnél lehet a megrendelt csomag. Egyszerűsége mellett, ennek a módszernek a gyorsasága a legfőbb erénye. Ha Ön 13 óráig leadja a rendelését, legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállításra kerül a termék.
  • Amennyiben nem az otthonában akarja átvenni a megrendelését, az MPL Posta Pont 2500 postájának és 125 MOL kútjának bármelyikét megadhatja, és kollégáink odaviszik a csomagot. Az ezekre az átvevőhelyekre történő kiszállítás olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Vásároljon minőségi készülékeink közül még ma, hogy már akár holnap otthonában élvezhesse az általunk nyújtott minőséget! Ne habozzon, rendeljen még most!