Távirányító rendelés Szentendrére

Távirányítókra még oly csodálatos helyen is szükség van, mint a festők városa! A HDplanet büszkén vállalt célja, hogy hatalmas távirányítókínálata az ország egész területén elérhető legyen, nincs ez persze másképp Szentendrével sem.

Ha Ön ebben a csodás városban lakik, s épp távirányítót keres, ne menjen tovább! Rögtön 3 érvet is mutatunk arra, hogy miért webshopunk az egyik legkedveltebb távirányító shop ma Magyarországon:

  • Minden távirányítónkra 1 év garanciát adunk
  • Áraink jóval a hagyományos boltok árai alatt vannak
  • Az új távirányítót akár már a következő munkanap kiszállítjuk!

Kérjük, olvassa el a következő tájékoztatót a távirányítóválasztásról, s a megrendelés menetéről.

Távirányító rendelés Szentendrére

Milyen eszközhöz rendelhet távirányítót a weboldalon?

A HDplanet weboldalán keresztül Ön gyorsan juthat TV távirányítóhoz, s ezen kívül még elérhetőek:

Ha Ön célzottan egy megadott márkanév távirányítóját keresi, akkor az alábbi aloldalon több mint 100 gyártóból álló kínálatunkból választhat. Olyan nevek is megtalálhatóak itt, mint p. a Tesla, a UPC, a Strong, a Philips vagy a Samsung. Kezdje a böngészést itt: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Minden távirányítónkat részletes adatlappal láttunk el, amelyről Ön megtudhatja, hogy néz ki az adott termék, mennyibe kerül, milyen tulajdonságokkal rendelkezik, vannak-e helyettesítő termékei. Ugyanitt el is olvashatja a korábbi vásárlók kérdéseit illetve az azokra adott válaszainkat.

Milyen különbségek vannak a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók között?

A HDplanet megrendelői igényeihez igazította a kínálatában megtalálható távirányítókat. A három távirányító típus melyet webshopunk kínál: gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító:

  • A gyári távirányítók az eredeti TV eszközökhöz legyártott távirányítóval egyeznek meg, így ezen eszközök tökéletes minőséget képviselnek. Áruk a legmagasabb kategóriába tartozik. Mivel az eredeti gyártó termékei, így szerepel rajtuk a márka logója.
  • Az utángyártott távirányítók alacsonyabb minőségűek, de olcsóbbak, így tökéletes választást nyújtanak azon megrendelőink számára, akik a legjobb ár-érték arányt keresik. Nem az eredeti gyártó készíti ezeket, ennek megfelelően nem található meg rajtuk a márkajelzés.
  • Az univerzális távirányító eszközök külsőben is eltérnek az előbbi kettő kategóriától, mivel más célt szolgálnak. Ezen eszközök beprogramozhatók bármely eszköz távirányítására, majd programjukat nem felejtik el soha. Ha Ön ilyen terméket választ, a megrendelése adatai alapján mi elvégezzük a programozást.
Távirányító bolt Szentendre

Távirányítókeresővel a gyorsabb találat érdekében

Használja Ön is a HDplanet oldalára telepített gyorskeresőt, hogy azonnal megtalálja a megfelelő távirányítót! A keresőben a gyártóhoz írja be a televízió gyártójának nevét, míg a típushoz a TV vagy a távirányító típusszámát adja meg! Ezután a keresés gombra kattintva láthatja az illeszkedő találatokat.

Amennyiben problémája adódott keresés közben, vagy kérdése lenne, kérjük, keresse fel kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Távirányító kiszállítás Szentendrére

A szentendrei megrendelők három módon vehetik át távirányítójukat:

  • Az első és leggyorsabb mód a futárszolgálattal való kiszállítás, mellyel az Ön távirányítója akár már a következő munkanap Önnél lehet. Ehhez rendelésének 13 óráig be kell érkeznie. Ha később adja fel megrendelését, az új távirányító a rákövetkező munkanap éri el az Ön szentendrei címét.
  • Amennyiben Ön nem otthon, hanem egy átvevőhelyen kívánja csomagját átvenni, válassza az MPL Posta Pont hálózatát! Ennek országszerte tagja több mint 2600 posta és 150 MOL kút. Ha egy átvevőpontra kéri a szállítást, az olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Vásároljon távirányítót nálunk még ma, s használja azt már akár holnap! Ne habozzon, rendeljen már most!