Távirányító rendelés Szentesre

HDplanet fő célja, hogy az egész országot ellássa tökéletes és minőségi távirányítókkal. Ez alól természetesen Szentes sem kivétel, így a lakosai otthonuk kényelméből vehetik igénybe webshopunk szolgáltatásait. A kényelmen felül ügyfeleink a következő három előnyhöz jutnak:

  • A tőlünk vásárolt termékek mindegyikéhez 1 év garanciát biztosítunk
  • A megrendelések akár már másnap megérkezhetnek Önhöz
  • Termékeink a boltokban megszokott minőségben, de annál jóval kedvezőbb áron érhetőek el.

Mit kell tenni, ha nem találja távirányítóját, vagy az nem működik megfelelően?

Az újonnan vett tévékhez természetesen gyári távirányító is jár. Ám ez a használtan vett készülékeknél gyakran nincs így, vagy olyan távirányítót csomagolnak a tévéhez, ami nem kompatibilis vele.

Ráadásul a tökéletesen működő távirányító is tönkre mehet, vagy eltűnhet. Ilyenkor jön jól a webshopunk távirányítókereső rendszere, amelyben gyártó és típus szerint is lehet keresni az eszközök között. A kereső segítségével Ön biztosan megtalálja a tévéjével kompatibilis távirányítót.

Ha a gyártó nevére keres, elég pár kezdőbetűt begépelni. A rendszer azonnal listázza a lehetséges gyártókat. Önnek már csak ki kell választania az Önét a megadott lehetőségek közül.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Megadhatja a tévé típusát, mely a készülék hátoldalán található, vagy a távirányító típusszámát, melyet általában az elemtartónál talál meg.

Ha nem sikerült megtalálni a jó távirányítót, vagy bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Távirányító rendelés Szentesre

Miben más a gyári-, az utángyártott-, és az univerzális távirányító?

A HDplanet webshopja háromféle típusú távirányítót kínál rendelésre. Ezek kinézetben, árban és minőségben térnek el egymástól:

  • A legmagasabb minőséget a gyári példány képviseli. Pontosan olyan, mint amit az új készülékekhez mellékel a gyártó. Ezt hivatott igazolni a rajta levő márkajelzés is. Ez a legdrágább típus.
  • Az utángyártott távirányítón nincs rajta a márkajelzés, és emiatt jóval olcsóbb is. Minőségben ugyan elmarad némileg a gyáritól, de a feladatát tökéletesen ellátja.
  • Az univerzális távirányító viszont teljesen más, hiszen nem egy konkrét tévéhez készült. Az ilyenfajta távirányítókat bármilyen tévé irányítására be lehet programozni. Ezt a kollégáink el is végzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet. Ha egy univerzális távirányítót beállítottak egy készülékre, a programját sosem felejti el.

Amennyiben nem tud dönteni a háromfajta távirányító közül, kérjen segítséget kollégáinktól. Szívesen segítünk!

Távirányító kategóriák

A HDplanet tévéken kívül még egyéb berendezésekhez is kínál távirányítókat rendelésre:

Márkák szerint is kereshet a baloldali menüben. Az alábbi márkák közül választhat: Philips, Samsung, Sony, Thomson, Toshiba, Vestel, Acer, Gaba, Goldstar, Hyundai, Minerva, Mitsubishi, Nokia, Tesla, UPC és még száz másik nemzetközi márkanév: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Szentes

Távirányító kiszállítás Szentesre

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál Önnek, hogy Ön kiválaszthassa a leginkább megfelelőt:

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb a futárszolgálat. Amennyiben ezt a megoldást választja, akár már másnap az otthonában lehet a megrendelt távirányító. Rendelje meg a kért terméket 13 óráig, ekkor a legtöbb esetben már a következő munkanap jelentkezik Önnél a futár.
  • Ha egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ezt is megteheti. 2500 posta és 125 MOL benzinkútja közül választhatja ki az önnek legjobbat. Ez a szállítási mód olcsóbb a futárszolgálatnál.

Válassza a HDplanet-et hogy távirányító problémája azonnal megoldódjon! Rendelje meg új távirányítóját még ma!