Távirányító rendelés Szigethalomra

A HDplanet távirányító kínálata Szigethalmon is elérhető, így ha Ön ebből a csodás kisvárosból szeretne távirányítót vásárolni, a következő 3 azonnali előnyt kapja:

  • Extra gyors kiszállítást: megrendelését akár már a következő munkanap házhoz is szállítjuk
  • Jó árakat: áraink jóval a hagyományos bolti árak alatt vannak
  • Garanciát: minden új távirányítóra 1 év garanciát adunk

Kérjük, olvassa át az alábbi tájékoztatót, melyet vásárlóink részére állítottunk össze.

Távirányító rendelés Szigethalomra

A távirányítókereső használata

A webshopunban Ön egy fejlett távirányítókeresőt talál. Ez két mezőt tartalmaz, a gyártó és a típus mezőket. A felső, gyártó mezőbe Önnek a gyártó nevét kell beírnia, míg az alsó, típus mezőbe a készüléke vagy a távirányítója típusszámát. Utóbbi eszköz típusszámát gyakran a távirányító aljára, vagy hátul az elemtartó feletti részre nyomtatja a gyártó.

A kereső által adott találatokat Ön kattintással tudja megnyitni. A távirányítók mindegyike részletes adatlappal rendelkezik, ahol Ön megtekintheti a távirányító képét, árát, típusát, a szállítás módokat és azok árait. A korábbi vásárlók kérdéseit is elolvashatja, illetve láthatja válaszainkat.

Amennyiben problémája adódna a keresővel, kérje kollégáink ingyenes segítségét!

Távirányító típusok

A HDplanet nem csak tévéhez való távirányítót kínál! Az általunk kínált távirányítófajtákat a következő elérhetőségeken tekintheti meg:

Ha egy adott gyártó távirányítóit keresi, akkor tekintse meg gyűjtőoldalunkat, ahol a több mint 100 gyártót listáztuk. Köztük olyan nagy nevekkel, mint a Panasonic, a Philips, a Samsung vagy a Sony: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A távirányítók között megtalálhatóak a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók is:

  • A gyári távirányító az eredeti gyártó terméke, nagyon jó minőségű, drágább távirányító.
  • Az utángyártott távirányítót nem az eredeti gyártó készíti, néha kicsit gyengébb minőségű, de tökéletesen alkalmas az Ön készüléke távirányítására. Az ára viszont olcsóbb, mint egy gyári terméké.
  • Az univerzális távirányítót főleg akkor ajánljuk, ha az Ön készülékéhez nem érhető el gyári- és utángyártott távirányító sem. Az ilyen terméket be kell programozni az Ön készülékéhez, amit mi a postázás előtt megteszünk, Önnek ezzel már nem kell foglalkoznia.
Távirányító bolt szigethalom

Távirányító kiszállítás Szigethalomra

  • Rendelje meg új távirányítóját még 13 óráig, s a futárszolgálattal való szállítás kiválasztásával Ön a legtöbb esetben már a következő munkanap megkapja megrendelését! Ha a megrendelés 13 óra után érkezik be, akkor a futár a rákövetkező munkanap fog jelentkezni az Ön szigethalmi címén.
  • A távirányítót Ön egy MPL Posta Pontra is kérheti, ilyenkor csak ki kell választania egy átvevőhelyet az országszerte elérhető 2600 posta vagy 150 Mol kút egyikéből.

Válassza ki vadiúj távirányítóját még ma, hogy akár már holnap az Ön otthonában lehessen!