Távirányító rendelés Szigetszentmiklósra

Szigetszentmiklósi távirányító bolt

Ha minőségi távirányítóra vágyik, a legjobb helyen jár! A HDPlanet.eu webshopja az egész országban elérhető, így Szigetszentmiklóson is. Válasszon minőségi termékeink közül, s éljen a következő előnyökkel:

1. akár másnapra történő kiszállítás Szigetszentmiklósra!

2. 1 éves garanciával ellátott távirányítók!

3. a bolti árakhoz képest pénztárca barátabb árak!

Ha törött vagy nem jól működő távirányítója van, gyorsan találhat helyette másikat a HDPlanet.eu weboldalán. Nézzen körül már most!

Milyen készülékekhez rendelhet távirányítót a weboldalon?

A webshop segítségével Ön könnyen és gyorsan rendelhet TV távirányítót, emellett elérhetőek

           ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         beltéri egység távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

           ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

illetve olyan távirányítók, melyek a több mint 100, általunk kínált gyártóhoz tartoznak, köztük az Acer, Toshiba, LG, Arena, Dual, JVC, Gaba és Daewoo távirányítókkal. Ezeket a termékeket a következő oldalon, a bal oldali menüben találja meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A tökéletes távirányító megtalálásához minden terméket adatlappal láthattunk el. Az adatlapon Ön láthatja a szállítási információkat, a garanciavállalást, a házhozszállítás módjait és az árat is. Ugyancsak itt olvashatók el a korábbi vásárlók visszajelzései, s Ön is felteheti kérdéseit egy űrlap segítségével.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót rendeljen a tévéhez?

A HDPlanet.eu webshopjában Ön három távirányító típust találhat meg.

A gyári távirányító tökéletesen megegyezik a TV-hez kapott eredeti távirányítóval, még a gyártó logójelzése is megtalálható rajta. Ezen eszközök a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik, így áruk is a legmagasabb.

A gyári távirányítónál olcsóbb megoldást jelent az utángyártott távirányító, mely egy fokkal alacsonyabb minőségi kategóriát képvisel. Kinézetben megegyezik a gyári darabokkal, de más gyártja, így nem található rajta márkajelzés. Azon vásárlóinknak tökéletes megoldást az utángyártott távirányító, akik nem kívánnak magasabb árat kiadni a termékért.

Az univerzális távirányítók a harmadik típus, ezek bármely eszközhöz beprogramozhatók. Mivel általános használatra készülnek, így kinézetük sem hasonlít az előző két távirányító típushoz. Az univerzális távirányító a programját munkatársaink programozzák be a csomag feladása előtt, így az megmarad még elemcsere során is. Ez a típus akkor tökéletes megoldás, ha az Ön készülékéhez már nem elérhető gyári- illetve utángyártott távirányító sem.

Amennyiben kérdése támadna a távirányító típusokkal kapcsolatban, kérje kollégáink segítségét!

Keressen gyorsan a távirányítókeresővel!

Ha pár kattintással ki szeretné deríteni, hogy elérhető-e az Ön által keresett távirányító a HDPlanet.eu kínálatában, akkor használja a távirányítókeresőt. A keresővel Ön gyártó vagy típus szerint kereshet rá az eszközökre.

A kereső gyártó mezőjében a TV gyártóját, míg a típushoz a TV vagy a távirányító típusszámát szükséges begépelni. Az eszköz már pár betű beírása után is megjeleníti a kapcsolódó termékeket. Ha begépelte a keresett gyártót vagy típust, csak nyomja meg a keresés gombot!

Amennyiben Ön bonyolultnak találja a távirányítókereső használatát, kollégáink szívesen segítenek kiválasztani az Ön készülékéhez megfelelő távirányítót. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiszállítás Szigetszentmiklósra

A HDPlanet.eu webshopban 3 féle kiszállítási mód érhető el:

Futárszolgálattal történő kiszállítás: Amennyiben Ön 13 óráig leadja megrendelését, a futár a legtöbb esetben már a következő munkanap házhoz szállítja az Ön új távirányítóját, Szigetszentmiklós egész területén. A 13 óra után beérkező megrendelések a rákövetkező munkanap kerülnek kiszállításra.

MPL Posta Ponton való átvétel: Az MPL Posta Pontok országszerte számos MOL benzinkutat és Postát jelentenek, így az Ön közelében is biztosan számos átvevőpont megtalálható. Ha már úgyis arra jár, kérheti átvevőpontra is a megrendelését, ez ugyanis olcsóbb megoldás, mint a futárszolgálat.

Személyes átvétel: Személyes átvételre budapesti mintaboltunkban van lehetőség, ennek az opciónak nincs extra díja. Munkanapokon 9 és 18 óra között veheti át megrendelését a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen.

 

Nézzen körül kínálatunkban, s rendelje meg távirányítóját már most! Adja le megrendelését 13 óra előtt, hogy már a következő munkanap kézbe vehesse vadiúj távirányítóját!