Távirányító rendelés Szolnokra

A HDplanet azért hozta létre webshopját, hogy Magyarország minden lakóját ki tudja szolgálni minőségi termékeivel. Ennek megfelelően a távirányítók már elérhetőek a Szolnokiak számára is, akik vásárlását további 3 előny is segíti:

  • 1 év garanciát biztosítunk minden tőlünk megrendelt távirányító eszközre
  • Szolnoki címre akár már a következő munkanap megtörténhet a kiszállítás
  • A távirányítók ára jóval a megszokott bolti árak alatt van

Ha eltört, elveszett vagy nem működik a távirányító, rendeljen a HDplanet-től!

Önnel is megesett már, hogy hogy használt TV vásárlásakor nem a TV-hez illő távirányítót kapta? Vagy ha mégis, az nagyon gyorsan tönkre ment?

Új tévét vásárolt, de eltörött, elveszett a hozzá kapott gyári távirányító? Akármelyik eset is következet be, Ön jó helyen jár! Magyarország egyik legnagyobb távirányító kínálatával rendelkezünk, így Ön az új távirányítóját otthona kényelméből vásárolhatja meg!

Távirányító rendelés Szolnokra

Tudnivalók a távirányító rendeléséhez

Annak érdekében, hogy Ön könnyebben tájékozódjon weboldalunkon, távirányítóinkat kategóriákba rendeztük. Webshopunkban a következő kategóriák találhatóak meg:

illetve a nagy márkanevek kategóriái (pl. Gaba, Loewe, UPC, Siemens, Palladium, Minerva, Philips, Samsung), melyek a következő oldalon érhetőek el (a bal oldali menün keresztül):https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha Ön megtalálta a tökéletes eszközt, tekintse meg annak adatlapját, melyen a házhozszállítási módokat láthatja, a termék pontos típusát (gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányító), az 1 éves garanciavállalást, a TV-k listáját, melyek vezérelhetők az eszközzel, illetve a vásárlói véleményeket.

Gyári-, utángyártott- és univerzális távirányítók közti különbségek

A HDplanet kínálatában Ön három távirányító típust találhat meg. Az első típus a gyári távirányító, mely teljesen megegyezik a gyártó által biztosított eredeti eszközzel. A gyártó logója is fel van tüntetve a távirányítón, mivel ez a típus a legmagasabb minőségi kategóriába tartozik. Ha Ön csak márkás terméket keres, akkor ezt a kategóriát válassza!

A gyári és az utángyártott távirányító között árban és minőségben van különbség. Ha Ön egy olcsóbb megoldást szeretne problémája orvoslására, válassza az utángyártott távirányítót. Az utángyártott távirányítók minőségben egy alacsonyabb kategóriát képviselnek. Működésük hibátlan, s ha Ön nem ragaszkodik a márkanévhez, ez bizonyul a legjobb választásnak.

Az univerzális távirányító már kinézetre sem egyezik meg az eredeti gyári távirányítóval. Az ilyen eszközök azért univerzálisak, mert bármely TV irányítására beprogramozhatóak. Ha Ön ezt a típust választja, akkor mi beprogramozzuk Önnek, így nem lesz más dolga vele, csak behelyeznie az elemeket. Fontos megjegyezni, hogy az univerzális távirányító még akkor sem fogja elfelejteni a programját, ha elemet cserélnek benne.

A fentiekből Ön is láthatja, hogy széles választékkal rendelkezünk márkák, típusok és távirányító kategóriák terén. Válasszon gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót, biztos lehet afelől, hogy megfelelően fog működni televíziójával!

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő távirányító kiválasztásához, kérje szakképzett kollégáink ingyenes segítségét!

Távirányító bolt Szolnok

A távirányítókereső használata

Webshopunkat egy fejlett keresőrendszerrel láttuk el, melynek segítségével Ön azonnal megtalálhatja a tökéletes távirányítót.

Első lépésként, kérjük, adja meg televíziója típusát a gyártó sorba kattintva, majd kezdje el begépelni azt. Ekkor láthatja, hogy a rendszer felajánlja Önnek az azzal a betűvel kezdődő márkákat. Az újabb betűk beírásával egyre kevesebb eredmény jelenik meg, majd megtalálhatja a legjobban illő távirányítót a keresés gombra nyomva.

A típus keresőmezőbe Ön a TV vagy a távirányító pontos típusát írhatja be. A távirányító típusa általában vagy a távirányító elején, vagy hátul, az elemtartónál olvasható le.

Ha Ön bonyolultnak tartja a keresőrendszert, vagy szívesebben beszélne eladóinkkal, csak keressen minket az elérhetőségeinken!

Távirányító kiszállítás Szolnokra

A HDplanet többfajta szállítási módot kínál Önnek, mellyel a kért távirányító akár már másnapra Szolnokon lehet:

  • A leggyorsabb és legkényelmesebb átvételi mód a futárszolgálattal való házhozszállítás, melynek segítségével, ha Ön 13 óráig leadja rendelését, az esetek többségében már a következő munkanap megtörténik a házhozszállítás. A 13 óra után beérkező rendeléseket a rákövetkező munkanap teljesítjük. Az ajánlat egész Szolnok területén él.
  • Az átvétel megtörténhet az MPL Posta Pontok segítségével is, mely során Ön számos budapesti és vidéki átadó ponton is kézhez kaphatja termékét. A hálózat tagjait 2500 Posta és 125 MOL kút képezi, így Ön biztosan megtalálja a lakóhelyéhez közel eső pontot. Ez a szállítási mód olcsóbb a futárszolgálatnál.

Válogasson termékeink közül, és rendeljen még ma, hogy akár már holnapra Szolnokon legyen a távirányítója! Kezdje a keresést most!