Távirányító rendelés Szombathelyre

HDplanet elkötelezett abban, hogy az egész országban elérhetővé tegye a csúcsminőségű távirányítókat. Ezért Vas megyében és Szombathelyen is hozzáférhetővé tettük a webshopunkat, melyen keresztül Ön kényelmesen vásárolhat az otthonából. Emellett a kényelmen kívül az ügyfeleink számára három további előnyt is nyújtunk:

  • Akár már másnap megérkezhet otthonába a futár a rendelt csomaggal!
  • Termékeink a boltokban megszokott magas minőséget nyújtják, de annál jóval alacsonyabb áron vásárolhatóak meg!
  • Ha nálunk vásárol, minden távirányító termékhez 1 év garanciát adunk!

Mi a teendő működésképtelen, vagy hiányzó távirányító esetén?

Gyakran kellhet új távirányító. Míg az újonnan vett televízió készülékekhez távirányító is jár, addig a használtan vásárolt készülékeknél ez nincs mindig így. Az is előfordulhat, hogy egy másfajta televízió távirányítóját csomagolják hozzá a használt tévéhez.

Emellett az új távirányítók is tönkre mehetnek idővel, és elég gyakran elvesznek. Ezekre a problémákra kínál megoldást webshopunk, mely az év minden napján éjjel-nappal elérhető megrendelőink számára. Keresőrendszerünkben gyártó és típus szerint is lehet kutatni a távirányítók között. A kereső segítségével Ön garantáltan megtalálja a televíziójával kompatibilis távirányító eszközt.

Távirányító rendelés Szombathelyre

Hogyan használja a távirányító keresőt?

Amennyiben Ön a gyártó nevére keres, elég az első néhány betűt beírnia a keresőbe. A rendszer azonnal listázza a lehetőségeket. Önnek már csak annyi a teendője, hogy kiválasztja a televízió készüléke gyártóját.

Ha típus szerint keresne, két lehetőség is áll Ön előtt. Az első, hogy a televízió típusát adja meg, mely a készülék hátoldalán található. Amennyiben rendelkezik egy nem működő, de a televíziójával kompatibilis távirányítóval, annak a típusszámát is megadhatja. Ez leggyakrabban az elemtartó környékén vagy a távirányító elején olvasható le.

Ha nem sikerült megtalálni a keresett távirányítót, vagy bármilyen egyéb kérdése van, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Minden esetben ingyen segítünk fellelni az Önnek leginkább megfelelő távirányítót!

Mi a különbség a gyári-, az utángyártott-, és az univerzális távirányító között?

A HDplanet webshopjában három különböző típusú távirányítót talál. Mindháromnak más a külseje, a minősége és az ára.

A gyári példányok a legjobb minőségűek. Ezek pontosan olyanok, mint amilyeneket a vadonatúj készülékekhez csomagol a gyártó. A minőségre a rajta lévő márkajelzés a garancia. Az ilyen termékek ára a legmagasabb.

Az utángyártott távirányítókon nincs rajta a márkajelzés. Egy picit rosszabb minőségűek, ennek köszönhetően jóval olcsóbban megrendelhetőek. A feladatukat ezek is tökéletesen el tudják látni, s kímélik az Ön pénztárcáját!

Az univerzális távirányítók viszont teljesen mások, mint az első két típus. Ezek a távirányítók nem egy konkrét készülékekhez készültek, hanem bármilyen televízióhoz párosíthatók, így az Önéhez is. Amikor Ön leadja a rendelést, a kollégáink el is végzik a programozást, így Önnek már csak annyi feladata marad használat előtt, hogy betegye az elemet. Ha egy univerzális távirányítót beprogramoztak egy adott televízió típushoz, az a programot örökre megjegyezi, így nem kell aggódni a következő elemcsere miatt sem.

Amennyiben nem tud dönteni a három különböző távirányító fajta közül, kérje bátran kollégáink segítségét.

Távirányító kategóriák

A HDplanet webshopjában televíziókon kívül még más egyéb berendezésekhez is lehet távirányítót vásárolni.

Ha szeretne, akár márkanevek szerint is böngészhet. Több mint száz márka szerepel a kínálatunkban beleértve olyan világmárkákat mint: LG, Toshiba, Gorenje, Hitachi, Hyundai, Karcher, Mitsubishi, Neckermann, Nokia, Otto Versand, Packard Bell, Palladium, Proline, Quelle, Royal, Sagem, Sanyo, Schneider, Seg, Sharp, Panasonic, Philips, Samsung, Sony vagy Siemens. Tekintse meg a teljes listát itt:https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Szombathely

Távirányító kiszállítás Szombathelyre

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál, mellyel Ön kiválaszthatja az Önhöz leginkább illőt:

  • A leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás a futárszolgálat használata. Amennyiben emellett a megoldás mellett dönt, akár már másnap az otthonában lehet a futár a megrendelt távirányítóval. Csak rendeljen 13 óráig, s a futárszolgálat a legtöbb esetben már a következő munkanap szállít. A 13 óra után beérkező megrendeléseket 1 munkanappal később teljesítik.
  • Ha Ön egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont hálózat erre is lehetőséget biztosít. 2500 posta és 125 MOL kút közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. Az ilyen szállítási mód olcsóbb, mint a futáros kiszállítás.

Vásároljunk nálunk és éljen a gyors kiszállítás és 1 év garancia lehetőségével! Ne habozzon, kezdje a távirányítók böngészését még most!