Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Tapolcára

Tapolca távirányító

A HDPlanet.eu távirányító kínálata az egész országban elérhető, ez alól természetesen Tapolca városa sem kivétel. Ha Ön ebből a csendes kisvárosból látogat meg minket, engedje meg, hogy az alábbi 3 azonnali előnyt felajánljuk:

1. extra gyors szállítást: megrendelt távirányítója már a következő munkanap Önnél lehet

2. olcsó árakat: áraink jóval olcsóbbak, mint a hagyományos bolti árak

3. garanciát: minden távirányítónkra 1 év garanciát biztosítunk

Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót, melyben a leggyakrabban felmerülő kérdéseket válaszoljuk meg.

Milyen távirányítókat talál a weboldalon?

A weboldalon Ön nem csak TV távirányítókat találhat, hanem

           ·         klíma távirányítókat: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         beltéri egység távirányítókat: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

           ·         és univerzális távirányítókat: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

A fentiek mellet több mint 100 márkanév távirányítói közül válogathat, köztük olyan nagy gyártókkal, mint a Gaba, a Mitsubishi, a Nokia, a Sagem, a Sanyo, a Sharp, a Siemens és a UPC. Ha Ön egy pontos gyártó távirányítóira kíváncsi, ezt a listát ajánljuk figyelmébe: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Minden távirányítót részletes adatlappal láttunk el, ahol Ön elolvashat minden Önt érdeklő információt. Többek között megtekintheti, hogy néz ki a távirányító, mennyibe kerül, milyen véleményt mondtak róla a korábbi vásárlók, és hogy mennyibe kerülnek az egyes szállítási módok. Természetesen a saját kérdését is felteheti az adatlapokon, rövid időn belül megválaszoljuk.

Melyik távirányítót válassza: a gyári- az utángyártott- vagy az univerzális távirányítót?

Mindhárom távirányító típus elérhető kínálatunkban.

A gyári távirányítót az eredeti gyártó készíti, így nagyon jó minőségű. Az ára a magasabb kategóriába tartozik.

Bár az utángyártott távirányító is úgy néz ki, mint a gyári, de más cég terméke, így nincs rajta az eredeti gyártó neve és logója. Néha egy kicsit gyengébb minőségű, de árban egyértelműen olcsóbb.

Az univerzális távirányító nem hasonlít a gyári távirányítóra, mivel általános használatra készült, nem egy adott készülékhez. Hogy együtt működjön az Ön készülékével, a postázás előtt beprogramozzuk Önnek.

Ha kérdése lenne a távirányító típusokról, ne habozzon kollégáink segítségét kérni!

Kiszállítás Tapolcára

Tapolca teljes területén elérhető a futárszolgálattal történő szállítás. Ez a leggyorsabb, ha Ön 13 óráig leadja rendelését, a legtöbb esetben már a következő munkanap megkapja megrendelését.

A megvásárolt termék átvehető MPL Posta Pontokon is. Ekkor Önnek választania kell egy átvevőpontot az országszerte elérhető 2600 posta és 150 Mol kút közül, majd oda elfáradnia a távirányítóért.

Ha a személyes átvételt preferálja, távirányítóját mintaboltunkban is átveheti. Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresnie a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen lévő üzletünket, ráadásul ennek az átvételi módnak nincs extra díja.

 

Nézzen körül kínálatunkban már most, hogy távirányítója minél hamarabb Önnél lehessen!