Távirányító rendelés Tatára

Távirányító Tata

A HDPlanet.eu távirányító kínálata Magyarország teljes területén elérhető, nincs ez másképp a vizek városával, Tatával sem. Ha Ön Tatáról rendel, a következő 3 előnnyel szeretnénk még jobbá tenni vásárlását:

1. távirányítóinkra 1 év garanciát nyújtunk

2. a bolti áraknál olcsóbb árakkal dolgozunk

3. akár már a következő munkanap kiszállítjuk a megrendelt távirányítót

 

Nem megfelelően működő vagy törött távirányító - válasszon gyorsan és könnyen távirányítókeresőnk segítségével!

A mindennapos igénybevétel során megeshet, hogy távirányítója már nem működik megfelelően, esetleg eltörik, vagy elveszik. Webshopunkon keresztül Ön gyorsan új távirányítóhoz juthat, melyet fejlett távirányítókeresőnkkel könnyen megtalálhat.

A keresőben csak meg kell adnia tévéje gyártóját és a tévé vagy a távirányító típusszámát. Ezután a rendszer azonnal megmutatja, hogy mely termékek megfelelőek az Ön kereséséhez.

Milyen távirányító eszközöket rendelhet a webshopban?

A webshopban Ön nem csak TV készülékhez rendelhet távirányítót, elérhetőek a következő távirányítók is:

          ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         beltéri egység  távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

          ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Több mint 100 márkanév termékeit forgalmazzuk, köztük a Hitachi, Minerva, Tesla, Tensai, Strong, Sharp vagy a Nokia távirányítókkal. A teljes kínálatot gyártók szerint rendezve a következő linken találja meg (a bal oldalon): https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A tökéletes távirányító megtalálása után Ön megtekintheti annak adatlapját, melyen a következő információkat találja: szállítási információk, ár, képek a termékről, termék típusa (gyári-, utángyártott vagy univerzális távirányító), a garanciavállalás és a helyettesítő termékek. A korábbi vásárlók kérdéseit, s az azokra adott válaszokat is fellelheti ugyanitt.

Gyári-, utángyártott- vagy univerzális távirányítót érdemes választani?

A HDPlanet.eu három távirányító típust kínál, hogy minden igényt kielégítsen.

Ha Ön ragaszkodik a márkanévhez és a minőséghez, válassza a gyári távirányítót, melyet az eredeti gyártó készít, szerepel rajta a márka logója, s kiváló minőségű.

Abban az esetben, ha Önnek nem fontos a márkanév, érdemes az utángyártott távirányítót választania. Az utángyártott eszközök külsőre megegyeznek a gyári termékekkel, viszont márkajelzés nem szerepel rajtuk. Kicsit gyengébb minőségűek, de az áruk olcsóbb, mint a gyári távirányítóké.

Az univerzális távirányító kinézetre nem egyezik meg az előbbiekkel, hiszen úgy készült, hogy bármilyen TV távirányítására be lehessen programozni. A beprogramozást kollégáink végzik el, így Ön már használatra készen kapja a terméket.

Ha bármilyen kérdése van az eszközökkel kapcsolatban, vagy nem biztos a döntésében, kollégáinktól ingyenes szakmai segítséget kaphat!

Kiszállítás Tata lakosai részére

Tata lakosai három módon vehetik át megrendelt távirányítójukat, melyből a legkényelmesebb a futárszolgálattal történő házhozszállítás. Az ezzel a kiszállítási móddal 13 óráig megrendelt termékeket a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja a futárszolgálat. A 13 óra után beérkező megrendeléseket pedig a következő munkanap viszi ki a futár a tatai címre.

Az MPL Posta Pontra történő rendeléssel Ön kiválaszthatja az otthonához legközelebb eső Postát vagy MOL benzinkutat, ahol átveheti a terméket. Országszerte több mint 2600 posta és 150 benzinkút tagja a hálózatnak, ráadásul ez olcsóbb szállítási mód, mint a futárszolgálat.

A személyes átvételre pedig Budapesten van lehetőség, a következő címen: 1042 Budapest, Árpád út 39., melynek nincs külön díja. Csak érjen oda mintaboltunkba hétköznapokon 9 és 18 óra között!

 

Ne habozzon, válasszon még ma minőségi termékeink közül! Rendeljen most, s használja a távirányítót akár már holnap!