Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Tatabányára

Távirányító rendelés Tatabányára


Tatabánya lakosainak is sokkal egyszerűbb a távirányító vásárlás hosszadalmas tortúráját néhány perc alatt elintézhető, rugalmas és személyre szabott feltételekkel rendelkező webáruházas rendelésre cserélni. Webáruházunk közel 400 000 távirányítót kínál, melyek között minden bizonnyal bárki megtalálja az általa keresett eszközt. A Tatabányáról rendelő vásárlóink részére is természetesen 1 év garanciát biztosítunk minden egyes megrendelt termékre. A szállítási feltételek roppant kedvezőek, már 1-2 munkanapon belül megérkezik a megrendelés, sőt, bizonyos esetekben akár 24 órán belül is. Egy szaküzlet kínálata igen gyér, sok esetben a személyesen lebonyolítani kívánt távirányító vásárlás kudarccal végződik, vagy csak hosszú utánajárást követően vezet eredményre. Egyes üzletek hajlandóak ugyan megrendelni a vásárló által keresett terméket, ám arra a legtöbb esetben hosszú ideig, egy-két hétig is kell várni.

Tatabánya fejlett város, számos vásárlási lehetőséggel és szolgáltatásokkal, főleg, hogy Komárom-Esztergom megye és a tatabányai járás székhelyéről van szó, mely megyei, regionális és országos szinten is az egyik legfontosabb közlekedési csomópont. ettől függetlenül az üzletek végigjárása helyett érdemes időt megtakarítani és biztosra menni, tehát webáruházból megrendelni a szükséges távirányítót.

A szállítás és átvétel egy ideje sokkal könnyebb, rugalmasabb és olcsóbb, mivel a Posta kialakította nagyon kiterjedt és sok partnerrel rendelkező Posta Pont hálózatát. A Posta Pontokon lehetőség van a megrendelések átvételére, így nem kell az otthonunkban várni a futárt. Sokszor előfordul, hogy a szállítási időpontban nem tudunk otthon tartózkodni. Ezt problémát teljes mértékben megoldotta a Posta Pont. Egyszerűen csak kiválasztjuk a hozzánk legközelebb eső, vagy mindennapi tevékenységeink során leginkább utunkba eső Posta Pontot, Posta Pont partnert és oda kérjük a csomagunkat. A távirányító 1-2 munkanapon belül meg is érkezik a kiválasztott helyszínre, ám ha nem tudunk érte menni, kérhetünk megőrzést is. Íme néhány pont: