Távirányító rendelés Tatabányára

Ha Önnek távirányítóra van szüksége Tatabányán, Ön jó helyen jár! A HDplanet remek lehetőséget kínál Tatabánya lakosai számára, ha minőségi távirányítóra van szükségük. Nálunk felkészült kollégák segítik Önt ingyenes tanácsadással, de az összes távirányítónk részletes adatlappal is rendelkezik. Végre egy webshop, ahol nem csak eladni akarnak, de ehhez részletes tájékoztatást is nyújtanak!

Tatabánya lakosainak 3 további előnnyel is kedveskedünk:

  • 1 év garanciát adunk minden távirányító termékre, amit webshopunkon keresztül rendel meg!
  • Akár már másnap kézhez kaphatja a tőlünk megrendelt távirányítót!
  • Áraink jóval a bolti ár alatt vannak, így jutányos áron szerezheti be az új eszközt!
Távirányító rendelés Tatabányára

A probléma: elveszett, törött távirányító. A megoldás: HDplanet!

Megszokott probléma használt eszköz vásárlásánál, hogy az ahhoz kapott távirányító nem az eszközhöz való, vagy el van törve, esetleg egyáltalán nem úgy működik, ahogy várnánk. Ilyen esetben az a legegyszerűbb, ha olyan távirányítót tud találni, mely pontosan az Ön eszközéhez van szabva. Ezt webshopunk segítségével megteheti! Nézzen körül kínálatunkban, s látni fogja, hogy Ön távirányítók ezrei közül válogathat!

Nem csak tévé távirányítót tud a weboldalon rendelni!

Természetesen más eszközökhöz is tudunk távirányítót biztosítani. Számos távirányítófajtát elérhet nálunk, úgy mint:

Oldalunkon több mint 100 nagyobb és kisebb márkát is megtalál. Világmárkák közül a Sharp, a Siemes, a UPC, a Goldstar, a Sony és a Thomson is elérhető nálunk, de ez még csak egy kis ízelítő a teljes választékból! Ezeket a távirányítókat a bal oldali menüben érheti el: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A kiválasztott távirányítóról számos adatot olvashat a távirányító adatlapján. Ezen az adatlapon a termékről képeket láthat, bővebb információt szerezhet a termék típusáról (gyári-, utángyártott-, vagy univerzális távirányító-e), a garanciavállalás részleteit, a kiszállítási módokat, illetve az alternatív eszközöket, melyek az adott távirányítóval működőképesek is itt részletezzük.

Ha bármilyen egyéb kérdése van a termékkel kapcsolatban, s az esetleg nincs feltüntetve, keresse fel kollégáinkat, akik ingyenesen segítséget nyújtanak Önnek. Az Ön tájékoztatását szolgálják a távirányító adatlapokon található hozzászólások, melyet a felhasználók hagytak a termékekről.

Gyári távirányító, utángyártott távirányító vagy univerzális távirányító: Melyik a három közül a legjobb?

A HDplanet három távirányító típust kínál Önnek, melyeket a következőkben bemutatunk, hogy könnyebben tudjon választani közülük:

  • A gyári távirányító a három típus közül a legmagasabb minőségű, így ez az árazásban is kitűnik a másik kettőhöz képest. A gyári távirányító az eredeti tévéhez, klímához vagy beltéri egységhez kapott távirányítóval egyezik meg, melyet a feltüntetett márkajelzésből is láthat.
  • Az utángyárottt távirányítón ez a márkajelzés nem szerepel, de kinézetre megegyezik az eredeti eszközzel. Minősége nem egyezik meg az eredetivel, így árban olcsóbban juthat hozzá. Ez a távirányító típus is tökéletesen működik és még olcsóbb is, mint a gyári távirányító.
  • Az univerzális távirányító már kinézetben sem hasonlít az első kettőhöz, s programját kollégáink állítják be. Ezt a beállított programot a távirányító soha nem felejti el. Ha behelyezte az elemet, a távirányító máris használatra kész állapotban van. Univerzális távirányítót akkor érdemes használni, ha egy készülékhez nincs forgalomban sem gyári, sem utángyártott távirányító.

Ha ebből a leírásból sem sikerült a tökéletes távirányítót megtalálnia, kérje munkatársaink segítségét!

Távirányító bolt Tatabánya

Gyors választás, gyors vásárlás!

Webshopunk azt is lehetővé teszi, hogy Ön szuper gyorsan rátaláljon a megfelelő eszközre, melyet egy távirányítókeresővel segítünk. Ennek segítségével kiválaszthatja, hogy melyik az a távirányító, mely megfelel az igényeinek.

A keresőben a gyártó szerinti keresésnél elég, ha Ön egy-két betűt begépel, a rendszer máris ajánl Önnek elérhető termékeket.

A típus szerinti kereséssel pedig gyorsabban találhatja meg, amit keres, hiszen elég a televízió vagy a távirányító típusát megadni és meg is van a keresett termék. A távirányító típusszámát abban az esetben ismerheti, ha megvan az előző távirányító és látja a feltüntetett típusszámot az elemtartója környékén, illetve akkor, ha a tévé használati utasításában le van írva az.

Ha a keresővel nem boldogul, még mindig kérheti kollégáink segítségét, ők rövid időn belül választ adnak az Ön kérdéseire!

Távirányító kiszállítás Tatabányára

A HDplanet kiszállítás terén számos opciót biztosít a tatabányai lakosok számára:

  • A leggyorsabb módja annak, hogy Ön átvegye a csomagját, a futárszolgálattal való kézbesítés. Ez esetben csomagját futárszolgálat szállítja házhoz, mellyel akár már másnapra Önnél lehet a megrendelt termék. A kiszállítás ugyanis az esetek többségében már a következő munkanap megtörténik, ha Ön rendelését 13 óráig leadja.
  • Lehetőség van MPL Posta Ponton való csomagátvételre is, mellyel Ön 2500 Postán és 125 MOL benzinkúton juthat hozzá a megrendelt termékhez. Ez egy olcsóbb megoldás, de ilyenkor Önnek el kell fáradnia a kiszállítási pontra.

Válassza ki Ön is a megfelelő távirányítót webshopunkból, melyhez 1 év garanciát biztosítunk! Ne feledje, válasszon még ma, s használja az új távirányítót akár már holnap!