Áruházunk 2023. június 1-11 között szabadság miatt zárva tart! Online rendelések teljesítése a szünet után indul ismét. Megértésüket köszönjük!

Távirányító rendelés Tiszaújvárosba

Távirányító Tiszaújvárosba

A HDPlanet.eu célja, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében mindenki számára elérhetővé tegye teljes távirányító kínálatát. Nincs ez másképp Tiszaújvárosban sem, így ha Önnek új távirányítóra van szüksége, szívből ajánljuk webshopunk kínálatát!

A HDPlanet.eu weboldal kínálja az egyik legsokrétűbb készletet Magyarországon, így szinte nincs olyan távirányító, ami ne lenne megtalálható az oldalon. Az Ön vásárlását három azonnali előnnyel is kényelmesebbé tesszük, ezek már azért járnak, mert az oldalon rendel:

         1.       a nálunk található távirányítókra 1 év garanciát biztosítunk

         2.       akár a következő munkanap kézbe veheti a vadiúj távirányítóját Tiszaújvárosban

         3.       áraink sokkal olcsóbbak a hagyományos bolti áraknál

Eltörött, nem működik a távirányító?

A távirányítók a folyamatos használattól előbb utóbb elromlanak, de gyakori, hogy még korábban el is vesznek. Ilyenkor nyújt hasznos segítséget a HDPlanet.eu webshopja, ahol Ön könnyen találhatja meg az Önnek legmegfelelőbb terméket.

Kérjük, olvassa át az alábbi tájékoztatót, melyben megválaszoljuk a vásárlóink által leggyakrabban feltett kérdéseket.

Távirányító kategóriák

A HDPlanet.eu nem kizárólag TV távirányítókat forgalmaz, hanem:

           ·         klíma távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         univerzális távirányítót:  https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

           ·         beltéri egység távirányítót: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

és számos más, márkás (pl. JVC, Thomson, Sony, Samsung vagy Philips) távirányítót, melyeket a bal oldali menüben tekinthet meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Amennyiben Ön megtalálta a listánkban a megfelelő távirányítót, a termék adatlapján tájékozódhat a távirányító egyéb jellemzőiről, mint pl. az átvételi módok, az 1 éves garanciavállalás részletei, a termék részletes adatai, illetve az egyéb távirányítók, melyek megfelelhetnek az Ön kérésének.

Gyári távirányítót, utángyártott távirányítót vagy univerzális távirányítót rendeljen?

A HDPlanet.eu a távirányítók széles választékát kínálja Önnek, melyek három alaptípusba sorolhatóak.

A gyári távirányítók azon vevőink számára jelentik a legjobb választást, akik a márkahűséget kiemelten fontosnak tartják. Az eszközön látható a gyári márkajelzés, illetve szembetűnő a minőségi anyaghasználat. Ezen okok miatt ennek a távirányítónak a legmagasabb az ára.

Ha Ön olcsóbb megoldást keres, akkor válassza utángyártott távirányítóinkat. Az utángyártott darabok kinézetre megegyeznek az Ön eredeti eszközével, de a gyártó logója nem szerepel rajtuk, és a minőség is gyengébb egy picit. Az ilyen távirányítók olcsóbbak, mint a gyári termékek.

Az univerzális távirányítók kinézetre sem egyeznek meg a gyári távirányítóval, mivel bármilyen készülékhez beprogramozhatók. Amikor Ön leadja a rendelését egy ilyen távirányítóra, a kollégáink az Ön készülékére programozzák azt. Ezután már elemcserekor sem felejti el ezt a programot.

Ha a leírás segítségével nem tudott döntésre jutni, keresse fel kollégáinkat, akik tapasztalatukkal biztosan segítenek a tökéletes eszköz megtalálásában.

Kiszállítás a Tiszaújvárosiak részére

Tiszaújváros lakosainak három opciót kínálunk:

            1.       Futárszolgálattal történő házhozszállítást, a 13 óra előtt beérkező rendeléseket a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállítja a futár.

            2.       MPL Posta Ponton való csomagátvételt, a hálózat tagja 2500 Posta és 125 MOL benzinkút. Ez egy olcsóbb megoldás a futárszolgálatnál.

            3.       Személyes átvételt, ez a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen tehető meg, hétköznapokon 9 és 18 óra között. A személyes átvételnek nincs külön díja.

 

Nézze át távirányító eszközeinket, s rendelje meg az Önnek leginkább tetszőt még ma!