Távirányító rendelés Törökszentmiklósra

A HDplanet legfőbb célja, hogy az egész országot ellássa minőségi távirányítókkal. Nincs ez máshogy Törökszentmiklós lakosaival sem, akik otthonukból kényelmesen elérhetik webshopunkat. Szolgáltatásaink igénybevétele a következő előnyökkel jár:

  • A megrendelések akár már másnap megérkezhetnek Önhöz
  • A tőlünk vásárolt termékek mindegyikéhez 1 év garanciát biztosítunk
  • Termékeink az üzletekben megszokott minőségben, de annál jóval kedvezőbb áron állnak az Ön rendelkezésére.
Távirányító rendelés Törökszentmiklósra

Mi a teendő, ha a távirányító nem működik, esetleg eltűnt?

Az újonnan vett televíziókhoz szériatartozék a megfelelő távirányító. Ám ez a használt készülékeknél gyakran hiányzik, vagy a távirányító nem kompatibilis az tévével. Ráadásul a jó távirányító is tönkre mehet, vagy eltűnhet.

Ezekben az esetekben jön jól a webshopunk távirányítókereső rendszere, amelyben Ön gyártó és típus szerint is kereshet. A keresővel Ön minden televízióhoz megtalálhatja a hozzá illő távirányítót.

Csak kezdje el a gyártó nevének a begépelését a keresőben, s a rendszer már is listázza a lehetséges gyártókat.

Amennyiben típus szerint keresne, két lehetőség áll Ön előtt. Megadhatja a televízió típusát, mely a készülék hátoldalán található, vagy a távirányító típusszámát, melyet az a legtöbbször a távirányító alján, vagy hátul az elemtartónál található meg.

Amennyiben a keresés sikertelennek bizonyult, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szakképzett kollégáink szívesen segítenek!

Távirányító kategóriák

A HDplanet televíziókon kívül még egyéb termékekhez is kínál távirányítókat:

Ön márkanevek szerint is kereshet a baloldali menüben, ahol több száz márka közül választhat a Siemenst, a Sonyt, az LG-t és a Samsungot is beleértve. Kattintson ide:

https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító bolt Törökszntmiklós

Miben tér el a gyári-, az utángyártott-, és az univerzális távirányító?

A HDplanet webshopjából háromféle fajtájú távirányítót lehet rendelni. Ezek kinézetben, minőségben és árban térhetnek el:

  • A legmagasabb minőséget a gyári távirányító képviseli. Ez pontosan olyan, mint amit az új készülékekhez adnak. Ezt bizonyítja a rajta levő márkajelzés is. Ha Önnek fontos a márkanév, ezt a típust válassza!
  • Az utángyártott távirányító nem rendelkezik márkajelzéssel, de az eredeti gyári távirányítót másolja, egyben jóval olcsóbb is. Minőségben részben elmarad a gyáritól, de a feladatát tökéletesen ellátja. Ha az ár a fontons, ez az Ön típusa.
  • Az univerzális távirányító teljesen más dolog, hiszen nem egy konkrét típushoz készült. Az ilyenfajta távirányítókat bármilyen tévé irányítására be lehet programozni, s aa egyszer beprogramozták egy típusra, a távirányító azt már nem felejti el.

A beprogramozást a kollégáink elvégzik Ön helyett, így Önnek csak annyi a dolga használat előtt, hogy behelyezze az elemet a távirányítóba. Az univerzális távirányítókat főleg akkor ajánljuk, ha egy tévéhez nincs sem gyári-, sem utángyártott távirányító.

Amennyiben Ön nem tud dönteni a három távirányító fajta közül, vegye igénybe kollégáink segítségét. Keressen minket az elérhetőségeinken!

Távirányító kiszállítás Törökszentmiklósra

A HDplanet kiszállítási módból is többféle lehetőséget kínál Önnek, hogy Ön kiválaszthassa a legjobban tetszőt:

  • A legkényelmesebb és leggyorsabb a futárszolgálat. Ha Ön ezt veszi igénybe, akár már a következő munkanap az otthonában lehet a kiválasztott eszköz. A 13 óráig leadott rendelések többségét a következő munkanap házhoz viszi a futár.
  • Amennyiben Ön egy másik átvételi pontot szeretne megadni, az MPL Posta Pont segítségével ezt is megteheti. Az ország 2500 Posta és 125 MOL kútja közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ez a mód olcsóbb a futárszolgálatnál.

Használja az oldalunkon található leírásokat a tökéletes távirányító kiválasztásához vagy kérje kollégáink segítségét a döntésben! Rendeljen még ma, s használja az új távirányítót már holnap!