Távirányító rendelés Vácra

A HDplanet büszke arra, hogy minőségi termékeit az egész országba eljuttatja, így Pest megyébe és Vácra is. Széles választékából Ön garantáltan megtalálja a tökéletes darabot!

Webshopunk váráslóinak a következő 3 előnyt biztosítjuk:

  • A hagyományos bolti áraknál jóval kedvezőbb árakat
  • Akár a rendelést követő munkanapra történő kiszállítást
  • 1 év garanciát a webshopunkban található távirányítókra

Amikor elromlik a távirányító

A távirányítók olyan mindennap használt eszközök, melyek könnyen elromolhatnak vagy eltűnhetnek. Még az új TV készülékekhez kapott új távirányítók is tönkre mehetnek, nem beszélve a régi készülékek távirányítóiról.

Ezekben az esetekben hasznos segítség a váci lakosoknak is a HDplanet, ahol Ön távirányítók garmadáját találhatja meg, s még olyan márkás távirányítókból is válogathat, mint pl. a Hyundai, Gorenje, Minerva, Daewoo, Grundig, Panasonic vagy az Orion. Ezen márkákat és több mint 100 másikat Ön a következő címen találhatja meg, a bal oldali menüben: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Távirányító rendelés Vácra

Milyen eszközökhöz lehet távirányítót rendelni a webshopban?

A webshop segítségével Ön nem csak TV készülékhez rendelhet távirányítót. A következő kategóriákat találja meg weboldalunkon:

Ön a megfelelő távirányító adatlapján láthatja a legfontosabb információkat, mint a termék ára, a termékhez kapcsolódó képek, vásárlói vélemények, garanciális feltételek, a távirányító pontos típusa (gyári, utángyártott vagy univerzális), illetve a szállítási adatok. Ha a terméket helyettesítheti egy másikkal, Ön azt is láthatja feltüntetve.

Távirányító típusok: gyári távirányító, utángyártott távirányító, univerzális távirányító

A HDplanet kínálatában három távirányító típus található meg: a gyári-, az utángyártott és az univerzális távirányítók. Ha Ön egy kiválasztott televízió típushoz keres távirányítót, bármely megoldást választhatja. Különbség csak a termékek árában és kinézetében van:

  • A gyári távirányító teljesen megegyezik az Ön eredeti TV készülékéhez mellékelt távirányítóval, így a legjobb minőséget képviseli a termék, s a gyártó logója is szerepel rajta. Az ilyen típusú távirányító a legdrágább. Ezen termékünket azon vásárlóinknak ajánljuk, akiknek fontos a márkahűség.
  • Az utángyártott távirányító kinézetében maximálisan megegyezik az eredeti távirányítóval, de a gyártó logója nincs rajta. Minősége valamivel gyengébb a gyári távirányítóénál, de árban olcsóbban beszerezhető.
  • Az univerzális távirányító egy különleges darab, melyet bármilyen televízió irányítására be lehet programozni. Emiatt kinézete eltér az előző kettőtől, s programját kollegáink állítják be, hogy Ön tökéletesen illő eszközt kapjon a TV készülékéhez. Az elem behelyezése után a távirányító működésre kész, s programját már soha nem felejti el. Univerzális távirányító akkor jó választás, ha például már sem gyári, sem utángyártott távirányító sem érhető el az Ön készülékéhez.

A leírásból láthatja, hogy távirányítók bősége áll az Ön rendelkezésére, melyek közül bármelyiket választhatja. Kollégáink pedig ingyenes segítséget nyújtanak, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Ha segítségre lenne szüksége, keressen minket az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Vác

A távirányítókereső használata

Weboldalunkon Ön megtalálhat egy távirányítókeresőt, melynek segítségével gyártó és típus szerint böngészhet távirányító választékunkból. Önnek elég csak beírnia a távirányító vagy a TV pontos típusszámát és máris megjelennek a lehetséges termékek.

Már pár betű begépelése után is láthatja a megjelenő eredményeket, így Ön gyorsan végezhet a kereséssel és juthat el a tökéletes távirányítóhoz.

Távirányító kiszállítás Vácra

A HDplanet számos átvételi módot biztosít vásárlóinak, mellyel a kért távirányítók akár már másnapra eljutnak Vácra:

  • Ha Ön futárszolgálatos szállítást választ, a 13 óráig leadott rendelések a legtöbb esetben már a következő munkanap kiszállításra kerülnek. A 13 óra után beérkező rendelések a rákövetkező munkanapon kerülnek teljesítésre.
  • Ön az MPL Posta Pontokon is átveheti termékét, melyhez több mint 2500 Posta és 125 MOL benzinkút tartozik. Segítségükkel Ön biztosan megtalálja a lakhelye közelében megtalálható átadópontot, s az ilyen szállítási mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Válasszon minket, s éljen az általunk kínált előnyökkel és minőségi termékekkel! Rendeljen még ma, hogy akár már a holnapi napon a kezébe foghassa a kiválasztott távirányítót!