Távirányító rendelés Veresegyházára

A HDplanet célja, hogy webshopján keresztül az egész országot ellássa távirányító eszközökkel. Ennek megfelelően, Veresegyház lakosai is számos távirányító típus közül választhatnak, a megrendeléshez pedig a következő előnyöket biztosítjuk:

  • A hagyományos bolti áraknál olcsóbb árakat
  • Akár már a következő munkanapra történő házhoz szállítást távirányítóval!
  • 1 év garanciát minden távirányítóra

Ha elromlott, eltört, vagy nem működik megfelelően az Ön távirányítója, válasszon a HDplanet széles kínálatából, hogy mielőbb pótolja a régit egy új darabbal.

Távirányító rendelés Veresegyházára

Nem a TV az egyetlen eszköz, amihez távirányítót rendelhet!

A HDplanet webshopja nem csak TV készülékekhez illő távirányítókat forgalmaz. Kínálatunkban megtalálhatóak:

vagy márkás távirányítók, mint a Philips, Samsung, Hitachi, Nokia vagy a Minerva. Ha ilyen távirányítók között kíván keresgélni, akkor azt a következő linken teheti meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A távirányítók részletes adatlappal rendelkeznek, így ha Ön megnyit egy adatlapot, a következő információkat láthatja: ár, képek a termékről, a termék típusa (gyári vagy utángyártott), szállítási feltételek és egyéb információk.

Gyári-, utángyártott vagy univerzális távirányítót jobb választani?

A HDplanet három fajta távirányítót forgalmaz, melyek eltérnek egymástól kinézetben, minőségben és árban is:

  • A legjobb minőséget a gyári távirányító képviseli. Az ilyen típusú távirányító teljesen megegyezik az Ön eredeti távirányítójával, így az ára is magasabb. Ha Önnek fontos a márkahűség és a kiemelkedő minőség, válassza ezt a típust!
  • Az utángyártott távirányítók a gyári távirányítókat másolják, de nincs rajtuk márkajelzés. Egy utángyártott távirányító a legtöbbször kicsit gyengébb minőségű, mint a gyári, de ennek köszönhetően olcsóbb is. Természetesen a feladatát tökéletesen ellátja az ilyen típusú távirányító is!
  • Az univerzális távirányítók nem hasonlítanak az Ön eredeti távirányítójára, beprogramozásuk pedig a speciálisan Ön által kiválasztott eszközhöz történik meg. A kiválasztott programot a távirányító nem felejti el a későbbiek során.

Távirányítókereső a webshopban

A HDplanet egy gyorskeresővel van ellátva, melynek segítségével Ön rekord sebességgel kereshet a távirányítók között gyártó és típus szerint. A kereső gyártó sorába a TV gyártójának a nevét kell begépelnie, még a típushoz a távirányító vagy a TV típusát írhatja be. A rendszer egyből felajánlja, ha a beírt pár betűhöz hasonlót talál a HDplanet választékában.

Ha segítségre van szüksége a megfelelő távirányító kiválasztásában vagy a keresésben, kollégáink szívesen segítenek Önnek az elérhetőségeinken!

Táirányító bolt Veresegyháza

Távirányító kiszállítás Veresegyházára

A HDplanet számos kiszállítási módot kínál Veresegyház lakóinak:

  • A leggyorsabb módja a termék átvételének a futárszolgálattal történő házhozszállítás. A 13 óráig leadott rendelés esetén a futár a legtöbb esetben már másnap házhoz szállítja a megrendelt terméket. A később beérkezett megrendelések a következő munkanap kerülnek kiszállításra. A futárszolgálattal történő szállítás díja a legmagasabb.
  • Egy kedvezőbb áru megoldás, az MPL Posta Pontok használata. Ezek segítségével Ön kiválaszthatja azt a csomagátvételi pontot (Postát vagy MOL benzinkutat), mely közel esik az Ön lakhelyéhez.

Ne habozzon, rendeljen még ma, hogy a kiszállítás már holnapra megtörténjen!