Távirányító rendelés Veresegyházára

Távirányító bolt Veresegyház

A HDPlanet.eu célja, hogy webshopján keresztül az egész országot ellássa távirányító eszközökkel. Ennek megfelelően, Veresegyház lakosai is számos távirányító típus közül választhatnak, a megrendeléshez pedig a következő előnyöket biztosítjuk:

1. a hagyományos bolti áraknál olcsóbb árakat

2. akár már a következő munkanapra történő házhoz szállítást távirányítóval!

3. 1 év garanciát minden távirányítóra

Ha elromlott, eltört, vagy nem működik megfelelően az Ön távirányítója, válasszon a HDPlanet.eu széles kínálatából, hogy mielőbb pótolja a régit egy új darabbal.

Nem a TV az egyetlen eszköz, amihez távirányítót rendelhet!

A HDPlanet.eu webshopja nem csak TV készülékekhez illő távirányítókat forgalmaz. Kínálatunkban megtalálhatóak

           ·         klíma távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

           ·         beltéri egységek távirányítói: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

           ·         univerzális távirányítók: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

vagy márkás távirányítók, mint a Philips, Samsung, Hitachi, Nokia vagy a Minerva. Ha ilyen távirányítók között kíván keresgélni, akkor azt a következő linken teheti meg: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

A távirányítók részletes adatlappal rendelkeznek, így ha Ön megnyit egy adatlapot, a következő információkat láthatja: ár, képek a termékről, a termék típusa (gyári vagy utángyártott), szállítási feltételek és egyéb információk.

Gyári-, utángyártott vagy univerzális távirányítót jobb választani?

A HDPlanet.eu három fajta távirányítót forgalmaz, melyek eltérnek egymástól kinézetben, minőségben és árban is.

A legjobb minőséget a gyári távirányító képviseli. Az ilyen típusú távirányító teljesen megegyezik az Ön eredeti távirányítójával, így az ára is magasabb. Ha Önnek fontos a márkahűség és a kiemelkedő minőség, válassza ezt a típust!

Az utángyártott távirányítók a gyári távirányítókat másolják, de nincs rajtuk márkajelzés. Egy utángyártott távirányító a legtöbbször kicsit gyengébb minőségű, mint a gyári, de ennek köszönhetően olcsóbb is. Természetesen a feladatát tökéletesen ellátja az ilyen típusú távirányító is!

Az univerzális távirányítók nem hasonlítanak az Ön eredeti távirányítójára, beprogramozásuk pedig a speciálisan Ön által kiválasztott eszközhöz történik meg. A kiválasztott programot a távirányító nem felejti el a későbbiek során.

Távirányítókereső a webshopban

A HDPlanet.eu egy gyorskeresővel van ellátva, melynek segítségével Ön rekord sebességgel kereshet a távirányítók között gyártó és típus szerint. A kereső gyártó sorába a TV gyártójának a nevét kell begépelnie, még a típushoz a távirányító vagy a TV típusát írhatja be. A rendszer egyből felajánlja, ha a beírt pár betűhöz hasonlót talál a HDPlanet.eu választékában.

Ha segítségre van szüksége a megfelelő távirányító kiválasztásában vagy a keresésben, kollégáink szívesen segítenek Önnek az elérhetőségeinken!

Kiszállítás Veresegyházára

A HDPlanet.eu számos kiszállítási módot kínál Veresegyház lakóinak. A leggyorsabb módja a termék átvételének a futárszolgálattal történő házhozszállítás. A 13 óráig leadott rendelés esetén a futár a legtöbb esetben már másnap házhoz szállítja a megrendelt terméket. A később beérkezett megrendelések a következő munkanap kerülnek kiszállításra. A futárszolgálattal történő szállítás díja a legmagasabb.

Egy kedvezőbb áru megoldás, az MPL Posta Pontok használata. Ezek segítségével Ön kiválaszthatja azt a csomagátvételi pontot (Postát vagy MOL benzinkutat), mely közel esik az Ön lakhelyéhez.

Személyes átvételre is van lehetőség, a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen, munkanapokon 9 és 18 óra között. A személyes átvételnek nincs külön díja.

Ne habozzon, rendeljen még ma, hogy a kiszállítás már holnapra megtörténjen!