Távirányító rendelés Veszprémbe

A HDplanet legfőbb célja, hogy az egész országot ellássa távirányítókkal. Nincs ez másképp Veszprém lakosaival sem, így Ön Veszprémiként az otthona kényelméből vásárolhatja meg vadiúj távirányítóját.

Megrendeléséhez a következő 3 előnyt is kínáljuk:

  • 1 éves garanciát minden webshopunkban elérhető távirányítóra
  • Házhoz szállítást akár már a következő munkanap
  • A bolti áraknál alacsonyabb árakat

Nem működő, törött vagy elveszett távirányító? Megoldás: HDplanet

Új TV esetén alapvetőnek tartjuk, hogy kapjunk a TV-hez egy új, jól működő távirányítót is. Azonban a mindennapi használat során sok baleset történhet a távirányítóval, eltörhet, elveszhet, vagy csak egyszerűen elromolhat.

Ha Ön a fenti problémák valamelyikével küzd, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban számos távirányító fajtát megtalál, nem csak TV készülékekhez.

Távirányító rendelés Veszprémbe

Webshopunk távirányító kínálata

A TV távirányítók mellett a következő távirányító típusokat rendelheti meg webshopunkból:

Emellett elérhető több, mint 100 tévégyártó kínálata is, mint a Sony, Thomson, Toshiba, Vestel, Hyundai, Siemens vagy UPC. Ezen távirányítókat a bal oldali menüben tekintheti meg:https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

Ha kiválasztott egy távirányítót, s bővebb információra van szüksége az eszközről, tekintse meg a távirányító adatlapját. Az adatlapon a következő információkat találhatja meg: a termék ára, képek a termékről, az 1 éves garanciavállalás, a távirányítóval vezérelhető egyéb eszközök listája, a vásárlói visszajelzések és helyettesítő termékek.

Gyári-, utángyártott-, és univerzális távirányító típusok

A HDplanet kínálatában megtalálhatóak a gyári-, az utángyártott és az univerzális távirányító típusok is. A távirányító fajták között árban, minőségben és kinézetben is vannak különbségek.

A gyári távirányítók kivételesen jó minőségű eszközök, melyeken a gyártó márkajelzése található. Ezek az eszközök a legdrágábbak. Ha Önnek fontos a minőség és a márkahűség, válassza ezt a típust.

Az utángyártott távirányítók kinézetre megegyeznek a gyári távirányítókkal. A kettő távirányító típus közti eltérés a minőségben és márkajelzésben van. Az utángyártott eszközökön nem található meg a gyártó logója, s olcsóbbak is, mint a gyári változatok.

Az univerzális távirányítók kinézetben is eltérnek a gyári- és az utángyártott távirányítóktól, hiszen nem egy adott TV típushoz készültek. Az ilyen távirányítókat bármilyen készülékhez be lehet programozni. Ha Ön ilyen típust rendel, akkor kollégáink már beprogramozzák a távirányítót a kézbesítés előtt.

A beprogramozott univerzális távirányító soha nem felejti el a programját. Az elem behelyezése után pedig egyből használható.

A leírás alapján látható, hogy számos opció van arra, hogy pótolja régi eszközét. Válassza bármely eszközt, s biztos lehet benne, hogy tökéletesen fog működni televíziójával.

Távirányító bolt Veszprém

Távirányítókereső a gyorsabb keresésért!

A HDplanet webshopja távirányítókeresővel van felszerelve a gyors és egyszerű keresés érdekében. A keresés során Ön gyártó és típus szerint indíthat gyorskeresést.

A kereső gyártó mezőjében Ön csak adja meg a tévéjének gyártóját, míg a típusnál a távirányító vagy a TV típusszámát. Amennyiben Ön pár betűt begépel, máris láthatja, hogy megjelennek a választható márkák. Ahogy újabb és újabb betűket üt le, egyre szűkül a javaslatok száma. Ha Ön rányom a keresés gombra, akkor pedig az összes választható típus megjelenik.

Ha problémája adódna a kereső kezelésével vagy tanácsot kérne a megfelelő típus kiválasztásához, ügyfélszolgálatunkon ingyenesen kaphat azonnali segítséget!

Szállítási tudnivalók

A HDplanet termékeit Ön három módon veheti át.:

  • A termék átvételének legkényelmesebb módja a házhozszállítás, mely futárszolgálat segítségével történik. Ha biztosítani szeretné, hogy terméke minél előbb megérkezzen, csak rendelje meg azt 13 óra előtt. A 13 óra előtt leadott rendelések esetében a legtöbb esetben már a következő munkanapra megtörténhet a kiszállítás.
  • Az MPL Posta Pontok segítségével Ön kiválaszthatja a lakhelyéhez legközelebb eső MOL benzinkutat vagy Postát. A hálózatnak több mint 2500 Posta és 125 MOL kút is tagja, így biztos megtalálja a megfelelő átvételi pontot. Ez a szállítási mód olcsóbb, mint a futárszolgálat.

Nézzen körbe kínálatunkban, rendeljen most, s akár már holnap Veszprémben, Önnél lehet a megfelelő távirányító!