Távirányító rendelés Budapestre

A HDplanet elkötelezett abban, hogy az egész országot lefedje minőségitávirányítókínálatával. Nincs ez másképp a budapesti lakosok tekintetében sem, hiszen webshopunk távirányító kínálata mind a budaiak, mind a pestiek számára hozzáférhető.

3 azonnali előnyt kínálunk minden nálunk vásárolt távirányítóra:

  • A távirányítók jóval a megszokott bolti árak alatt, azoknál jelentősen olcsóbban kaphatóak webshopunkban
  • A megrendelt távirányítót akár már másnap az Ön budapesti lakcímre szállítjuk
  • A távirányítókra 1 év garanciát biztosítunk

Ha elveszik a távirányító

A legtöbb új tévéhez távirányítót is biztosít a gyártó, de a használt tévéknél gyakran hiányzik ez a nagyon hasznos kiegészítő. A távirányítók amúgy is az egyik leggyakrabban eltűnő vagy elromló kiegészítői a televízióknak, de hála az internetnek, webshopunkban már mindenki megrendelheti a tévéjéhez illeszkedő új távirányítót.

Távirányító rendelés Budapestre

Mit kell tudni a távirányító rendeléshez?

A távirányító rendelést úgy könnyítjük meg Önnek, hogy a nálunk elérhető távirányítókat kategóriákba osztottuk.

A távirányítóink között megtalálhatóak a:

és a következő, több mint 1000 márkanév közül párt: Alien, Daewoo, Delton, Funai, Grundig, JVC, LG, Orion, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Thomson, Toshiba, Vestel, Acer, Aeg, Aiwa, Akai, Alba, Amstrad, Arena, Baur, Belstar, Black Diamond, Blaupunkt, Bluesky, Bomann, Bush, Cinex, Clatronic, Corso, Crown, Cwrtech, Deccavideo, Dmtech, Dual, Durabrand, Elemis, Emax, Emotion, Finlux, Force, Gaba, Goldstar, Goodmans, Gorenje, Grand Prix, Hanseatic, Hbelectronic, Hcmroyal, Hitachi, Hometech, Hyundai, Itt, Karcher, Kendo, Kotron, Lexus, Lifetec, Loewe, Luminar, Mascom, Matsui, Medion, Memory, Metz, Minerva, Mitsubishi, Morava, Neckermann, Nokia, Otto Versand, Packard Bell, Palladium, Proline, Quelle, Redstar, Royal, Sagem, Salora, Sanyo, Schneider, Seg, Sharp, Siemens, Siesta, Tatung, Technika, Telefunken, Teletech, Telstar, Tensai, Tesla, Tevion, Trilux, United, Universum, Watson, Humax, UPC, Opticum, Strong távirányítók: ezeket a következő oldalon találhatja, a bal oldali menüben:https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyitok

A megfelelő távirányító adatlapját megnyitva Ön megtalálja a termék részletes adatait. Itt feltüntetésre kerül a távirányító képe és ára, illetve az az információ, hogy az adott eszköz gyári vagy utángyártott termék-e.

Ezeken az adatlapokon is feltüntetjük az 1 éves garanciavállalásunkat, illetve a különféle házhozszállítási és átvételi módokat, melyeket lentebb még részletesebben ki is fogunk fejteni.

A termék adatlapja részletes leírással rendelkezik az adott eszközről, s felsorolásra kerülnek rajta azok a tévék is, melyek az adott távirányítóval vezérelhetőek. Ha már létezik vásárlói visszajelzés a termékről, Ön azt is elolvashatja, s az esetleges helyettesítő termékek listáját is áttekintheti.

Mi a különbség a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányító között?

A HDplanet kínálatában egyaránt megtalálhatóak a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók is. Ha Ön egy megadott televízió típushoz keres távirányítót, mindegyik megoldást választhatja. A különbség főleg az árban és a kinézetben található.

A gyári távirányító teljesen megegyezik az Ön tévéjéhez kapott eredeti távirányítóval. A legjobb minőséget képviseli, szerepel rajta a gyártó logója, ennek megfelelően az ilyen típusú távirányító a legdrágább. Azoknak a vásárlónak ajánljuk, akiknek fontos a márkahűség, s tévéjükhöz gyári távirányítót szeretnének.

Az utángyártott távirányító kinézetre szintén megegyezik az Ön eredeti távirányítójával, a gyártó logója azonban nem szerepel rajta. Valamivel gyengébb minőségben készül, mint az eredeti, gyári távirányítók, ettől függetlenül tökéletesen elláthatja a feladatát. Mivel árban olcsóbb a gyári változatnál, így főleg olyan vásárlóknak ajánljuk, akik olcsóbb megoldást keresnek elveszett vagy tönkre ment távirányítójuk helyett.

Az univerzális távirányító már kinézetre sem egyezik meg az eredeti gyári távirányítóval, hiszen úgy készítették, hogy bármilyen televízió irányítására be lehessen programozni. Ha Ön ilyen távirányítót rendel a televíziójához, akkor mi már beleprogramozzuk a választott televízió irányítási programját, így Önnek csupán be kell helyeznie az elemeket a működéshez. Fontos, hogy miután beállítottuk a távirányítót az Ön televíziójához, az sohasem fogja többet elfelejteni a programot.

A fentiekből is látható, hogy eddig soha nem látott bősége áll rendelkezésre a távirányítóknak, amikor az Ön régi távirányítójának pótlásáról van szó. Válasszon akár gyári, akár utángyártott vagy univerzális távirányítót, biztos lehet benne, hogy megfelelően fog működni a televízióval. Amennyiben nem biztos döntésében, kérje szakképzett kollégáink ingyenes segítségét az elérhetőségeinken!

Távirányító bolt Budapest

Használja a távirányító-keresőt!

Webshopunkat egy fejlett távirányító-keresővel is elláttuk, mely mindig az aktuálisan elérhető távirányítók között keres. Használatával Ön gyorsan és biztosan választ kaphat arra, hogy melyik távirányító illeszkedik az igényeihez.

A kereső használatához első lépésben kérjük, adja meg az Ön televíziójának típusát. Ehhez kattintson a Gyártó: sorában található keresőmezőbe, s kezdjen el gépelni. Amint leüti az első betűt, a rendszer automatikusan felajánlja az azzal a betűvel kezdődő tévémárkákat. Amint újabb és újabb betűket üt le, úgy szűkül egyre a javaslatok száma. Ön beírhatja a televízió márkájának teljes nevét, vagy választhat a megjelenő javaslatok közül.

A Típus: keresőmezőbe kattintva Önnek meg kell adnia a televízió típusát, amit a készülék hátulján talál meg. Ha ezt az információ nem elérhető, akkor ebben a mezőben megadhatja a távirányító típusszámát is, ezt a távirányító elején vagy hátulján, az elemtartónál szokták feltüntetni a gyártók.

Végül, a keresés gombra kattintva a rendszerünk megjeleníti a kereséshez illeszkedő találatokat. Itt is megemlítjük ügyfélszolgálatunkat, hiszen, ha a keresés nem hoz eredményt, vagy a kereső használatát Ön bonyolultnak találja, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Kiszállítás Budapestre

A HDplanet számos szállítási módot kínál, mellyel a kért távirányítók Budapest bármelyik pontjára eljuttathatóak.

Házhozszállítás futárszolgálattal: ez a leggyorsabb szállítási mód, ilyenkor a 13 óráig leadott rendeléseket már másnap házhoz szállítja a futár Budapest egész területén. A 13 óta után beérkező rendelések a rákövetkező munkanap kerülnek kiszállításra. Ez a legkényelmesebb szállítási mód.

Átvétel MPL Posta Ponton: Ön a megrendelt távirányítót bármelyik budapesti vagy másik PostaPonton is átveheti. A hálózat tagjai több mint 2500 Posta és 125 MOL kút is, így az Ön közelében is számos átvételi lehetőség adódik!