Hírek, cikkek

2018-09-08 6:37
A televízió központi helyet foglal el egy lakásban, közös családi együttlétek színtere az a helyszín, ahol elhelyezésre kerül a TV. Általában a nappali kiemelt pontjára szeretnénk tenni, anélkül, hogy zavarná a szobában a közlekedést és az egyéb életviteli tevékenységeket.
2018-09-07 6:45
A beltéri egység angol neve a “set top box”, mely nagyjából “tévé tetején lévő doboz”-t jelent, hiszen néhány évtizeddel ezelőtt a hatalmas tévék tetején elég hely volt a beltéri egységnek, s innen kapta az angol elnevezését is. Ma már persze a vékony és lapos Plazma, LCD és LED képernyős készülékekre igen nehezen lehetne őket rátenni, de szerencsére erre találták ki a bútorkereskedések a tévé állványokat, ahol van külön kialakított hely a beltéri egységnek is.
2018-09-07 6:40
Míg néhány évtizeddel ezelőtt egy porszívó porzsák ürítés eszméletlen nagy kosszal és kényelmetlenséggel járt, addigra ma már a legtöbb ilyen kiegészítő cseréje csak néhány mozdulatot vesz igénybe.
2018-09-07 6:31
Ne keseredj el, ha az elismert Sencor márkanév alatt futó, japán gyökerű cég elektronikai termékével rendelkezel, de időközben elveszett vagy megrongálódott a hozzátartozó távirányító.
2018-08-15 8:51
Mondhatni, a Funai tv távirányító a tökéletes társ bárki számára, ha éppen új távvezérlést keres készülékéhez, és nem csupán azért, mert szinonima nevén akár univerzális televízió távirányítóként is nevezhetjük a Funai tv távirányítókat, hanem azért is, mert roppant könnyen lehet vezérelni, s a készülékével sem tart évezredekig, míg összehangolja.
2018-08-06 8:49
Mondanunk sem kell, az LG használói nem véletlenül ragaszkodnak az LG termékekhez, hiszen elmondható, hogy igen hosszú életű és folyamatosan fejlesztett termékeket dob piacra a márka. Ha azonban Önnél is eljött az a sorsfordító pillanat, mikor a tévé készülékéről elmondható, túlélte a távirányítót, ne habozzon, széles LG távirányító kínálatunkból a készülékének megfelelőt kiválasztani!
2018-08-04 8:48
A több, mint 70 éves dél-kóreai székhelyű elektronikai berendezéseket forgalmazó LG céget talán nem kell bemutatnunk, hiszen legalább egy LG termék biztosan található az Ön otthonában is. Ez nem meglepő, mert az LG az egyik legismertebb és legkeresettebb otthoni elektronikai gépek és kiegészítők forgalmazója már több, mint 81 országban szerte a világon.
2018-08-02 8:47
Van, aki véletlenül megolvasztja a forró radiátoron, van akinek a gyerekei koptatták rajtuk növekvő fogacskáikat, s van aki valahogy elveszíti a Panasonic TV távirányítókat. Bármelyik miatt is kereste fel Távirányító webáruházunkat, hatalmas kínálatunknak köszönhetően Ön is biztosan megtalálja azt a modellt, mely kompatibilis otthoni tévé készülékével.
2018-08-01 8:46
Napjainkban a legtöbb távkapcsoló már számos márkájú tévéhez kompatibilis, így egyre könnyebb megtalálni azt a modellt, mely összeillik otthoni tévé készülékével. A Technika Smart TV távirányítók között rengeteg olyan modell található, melyekkel egyaránt lehet többek között Orion, Sanyo, Hyundai, Hitachi, Luxor, Kendo és Universum típusú tévéket is távolról kezelni.
2018-07-30 8:45
A kisgyermekesek tudják, hogy mekkora nagy élvezet egy néhány hónapos kisbabának csócsálnia a lakásban lévő elektromos készülékek távirányítóit, emiatt megeshet, hogy újat kell beszerezni, hogy újra kényelmesen tudja a család kezelni a szórakoztató vagy használati elektronikai berendezéseket. Szerencsére nem kell aggódni, ma már lehet külön kapni távirányítókat.
Oldalak:
1
 
2
 
3
 
4
 
5
  ...
24