Hírek, cikkek

2018-06-20 18:50
Ahhoz, hogy a megvásárolt porszívó megfelelően működjön, elengedhetetlen, hogy a hozzá illő porzsákod szerezd be. Ellenkező esetben a készülék rövid időn belül meghibásodhat, és akár tönkre is mehet.
2018-03-17 16:43
Nálunk a távirányítók óriási kínálatban érhetőek el. Vannak gyári és utángyártott verziók is. Ráadásul a programozással sem kell vesződnöd, mert előre be van programozva a távvezérlő. Csak bele kell helyezni az elemet és használni.
2018-03-15 16:37
Ismerős a történet, mikor kint rekkenő hőség uralkodik, szikrázó napsütéssel, de bent a lakásban kellemes hőmérséklet uralkodik. Mindez persze annak köszönhető, hogy a csendes légkondicionáló gép biztosítja a teljes kényelmet számodra. Ám fontos, hogy szabályozható legyen a hőfok, ventilláció, illetve kikapcsolható legyen kényelmesen a székről, ágyról is. Ebben van segítségedre a Samsung klíma távirányító.
2018-03-13 13:42
Ahhoz, hogy biztosan a megfelelő papír vagy egyéb porzsákot meg tudd rendelni, fontos tudnia a porszívó márkáját és típusszámát. Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy nem szabad kísérletezni azzal, hogy a mikroszálas porszívózsákot rendeljük meg, ha porszívónkba másmilyen tartozik. Ilyenkor ugyanis kiszakadhat a porzsák, sőt legrosszabb esetben tönkre is mehet a porszívónk, mert a por a motorhoz kerülhet.
2018-03-11 11:54
Nálunk széles választékban találsz utángyártott univerzális, IPTV és egyéb távirányítókat.
2014-12-31 14:45
Mi az a streaming? Az angol folyam, áradat szóval jelöljük hazánkban is azt az adattovábbítási szolgáltatást, amely lehetővé teszi videó vagy audió közvetítés valós idejű élvezetét. Ennél a technológiánál a közvetítés minősége másodlagos szerepet tölt be az azonnaliság mögött, bár tény, hogy erre is nagy hangsúly kerül azért.
2014-12-27 14:44
Az okostévék a hagyományos tévékhez képest számtalan dolgot tudnak, az igazi nagy áttörést mégis az jelentette, hogy számítógép közbeiktatása nélkül illesztették össze a nagyképernyős tévét és az internet elérést.
2014-12-25 14:43
A mozgásérzékelős televízió távirányító már nem igazán újdonság a világpiacon, a prototípust 2006-ban mutatta be a Hillcrest Labs. Természetesen ennek tökéletesítése és innovációja azonnal tovább folyt, majd 2013-ban már hang- és gesztusvezérlésű távirányítók jelentek meg a piacon, sőt megjelentek azok az okostévék is, amelyeket már távirányító kiiktatásával, pusztán a hangunkkal és kézmozgásunkkal irányíthatunk.
2014-12-23 14:43
A szórakoztató elektronikai és számítástechnikai cikkek gyártói természetes módon egyfolytában azon törik a fejüket, hogy milyen újdonságokat ajánljanak fel a vásárlóknak még, amellyel kényelmesebbé tehetik az életüket. A „kütyük”, azaz a számítógépnél kisebb és ezáltal igen mobil elektronikai készülékek piaca napjainkban expanzívan növekszik, hiszen a kicsinyítés és az érintőképernyő különféle beépítési módjait lehetővé tevő technikai újdonságok, valamint az operációs rendszerek alkalmazása óriási lehetőségeket nyitottak meg ezen a területen.
2014-12-21 14:42
Egyre több olyan háztartási cikk és elektronikai berendezés van, a legtöbb háztartásban, amelynek működtetéséhez távirányító kell. Ezek rendszerint elvesznek, lemerül az elemük, elromlanak, összeakadnak egymással, vagy fogalmunk sincs, melyik melyik készülékhez tartozik. A tévé, a hifi, az erősítő, a számítógép, a légkondi, az automata ajtó, a műholdvevő vagy set-top-box stb. mind-mind külön irányítóval működik, ki bírja ezt követni?
Oldalak:
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
  ...
24